شناسهٔ خبر: 58325456 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

هوش مصنوعی یک نشریه حوزه فناوری ۷۳ مطلب تولید کرد

با توجه به تکامل بسیار سریع چت بات‌های هوش مصنوعی مانند Chat-GPT، VALL-E و همچنین BlenderBot۳ و قابلیت‌های روبه افزایش آن‌ها برای تولید متن مشابه نویسندگان انسانی، تهدید جایگزین شدن نویسندگان با ربات‌ها جدی‌تر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز - با توجه به تکامل بسیار سریع چت بات‌های هوش مصنوعی مانند Chat-GPT، VALL-E و همچنین BlenderBot۳ و قابلیت‌های روبه افزایش آن‌ها برای تولید متن مشابه نویسندگان انسانی، تهدید جایگزین شدن نویسندگان با ربات‌ها جدی‌تر شده است.

در این میان به نظر می‌رسد چنین تهدیدی در نشریه CNET بیش از پیش آشکار شده است. نشریه بایت در گزارشی فاش کرده این وب سایت اخبار فناوری از نوامبر ۲۰۲۲ میلادی یک فناوری اتوماسیون برای تولید مجموعه‌ای از پست‌های توصیف اصطلاحات مالی را تحت عنوان کارکنان بخش CNET Money Staff به کار گرفته است. پس از کلیک روی نام نویسنده مشخص می‌شود مقاله مذکور به طور کامل توسط یک فناوری اتوماسیون نوشته و به وسیله یک ادیتور در تیم تحریریه کنترل شده است.

گیل برتون یکی از فروشندگان آنلاین نخستین بار چهارشنبه گذشته در توئیتر چنین محتوایی را مشخص کرد. در کل این وب سایت فناوری از نوامبر ۲۰۲۲ تاکنون ۷۳ پست با فناوری مذکور با تیتر‌هایی مانند «Zelle چیست و چگونه کار می‌کند؟» منتشر کرده است.

اما از زمانیکه اخبار مذکور منتشر شده، CNET بخش بیو صفحه CNET Money Staff و همچنین پست‌های متعددی را پاک کرده است.

استفاده از تولید کننده‌های متن در حال حاضر یک فرایند گسترده در فضای ژورنالیستی است، اما نشریاتی مانند آسوشیتدپرس و واشنگتن پست از آن‌ها برای فعالیت‌های کپی رایت بسیار سطح پایین استفاده کردند. به عنوان مثال واشنگتن پست از این فناوری برای نوشتن مطلبی درباره فوتبال در دبیرستان و همچنین یک متن بی اهمیت درباره المپیک ۲۰۱۶ ریو استفاده کرده است.

اما هنگامیکه یک ناشر تغییری بنیادین و مشابه آنچه گفته شد در فعالیت‌های خبری اش ایجاد می‌کند، به طور معمول بیانیه‌ای منتشر یا در شبکه اجتماعی آن را اطلاع رسانی می‌کند. اما به نظر نمی‌رسد CNET چنین بیانیه عمومی منتشر کرده باشد.

پس از انتشار این خبر نشریه مذکور در بیانیه‌ای اعلام کرد مشغول آزمایش یک دستیار هوش مصنوعی است. در بیانیه آمده است: هیاهوی بسیاری درباره موتور‌های هوش مصنوعی و شیوه استفاده از آن‌ها در اتاق‌های خبر، نشریات، بازارایابی و دیگر سرویس‌های مبتی بر اطلاعات در ماه‌ها و سال‌های آینده وجود دارد. ChatGPT و فناوری‌های خودکار مشابه سوالات مهمی درباره ایجاد اطلاعات و اشتراک گذاری آن‌ها و کیفیت محتوای تولیدی و کارآمدی آن‌ها برای خوانندگان ایجاد کرده است. در همین راستا تصمیم گرفتیم برای پاسخ به این سوالات آزمایشی انجام دهیم.

منبع: مهر  به نقل از انگجت

برچسب‌ها: