شناسهٔ خبر: 582681 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در بیانیه تعزیرات حکومتی تاکید شد

روز قدس روز مبارزه با صهیونیسم جهانی است

سازمان تعزیرات حکومتی به مناسبت روز قدس بیانیه‌ای صادر کرد.

صاحب‌خبر -

سازمان تعزیرات حکومتی به مناسبت روز قدس بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متن این گزارش به شرح زیر است:

« روز قدس که از یادگارهای امام خمینی (ره) است روز اتحاد و انسجام مسلمانان در برابر رژیم غاصب صهیونیسم است و مظهر حمایت مظلوم و ایستادگی در برابر استکبار جهانی است.

جمعه آخر ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس رسید. در این روز بار دیگر فریاد خشم ملت‌های مسلمان جهان بر رژیم صهیونیستی که هر روزه جنایات تازه‌ای را در فلسطین می‌آفریند، خواهد پیچید و ملت بزرگ ایران نیز در کانون این حرکت بزرگ قرار خواهد داشت.

این روز همبستگی امت مسلمان برای دفاع از مردم ستمدیده فلسطین و مبارزه با صهیونیسم جهانی است. در حالی که کشورها و سازمان‌های مدعی حقوق بشر که در مقابل این نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان سکوت کرده‌اند.

مسئولان و کارکنان سازمان تعزیرات حکومتی همراه با ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی ضمن محکوم نمودن جنایت رژیم فاسد صهیونیستی در غزه با حضور پرشور و مشارکت آگاهانه خود در راهپیمایی روز قدس، تقویت وحدت ملی و یکپارچگی امت اسلامی را مورد تاکید و ضمن تجدید عهد و پیمان مجدد با آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی (ره)، همگام با مردم خداجوی و حق طلب در راهپیمایی شرکت نموده و با مشت های گره کرده و شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، لرزه بر اندام پوشالی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی بیاندازند و موجب دلگرمی و قوت قلب مبارزان فلسطینی باشند.»

انتهای پیام