شناسهٔ خبر: 58228098 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اثر صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در کاهش هزینه دارویی این بیماران

سه ماه از آغاز فعالیت صندوق بیماران خاص و صعب العلاج می‌گذرد و در این بازه زمانی ۲۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج شناسایی شده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این روز‌ها بیمارانی که به داروخانه بیماران خاص و صعب العلاج مراجعه می‌کنند از افزایش پوشش بیمه‌ای دارو‌های خود از طریق صندوق بیماران خاص و صعب العلاج می‌گویند.

سه ماه پیش بیماران در مراجعه به این داروخانه هزینه بیشتری پرداخت می‌کردند و اکنون از تحت پوشش بیمه قرار گرفتن دارو‌های خود می‌گویند.

<div id="video-display-embed-code_9089206"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3716497/9089206?width=400&height=300"></script></div>

دکتر نظری فرد مدیر داروخانه بیماران خاص و صعب العلاج در این باره گفت: سطح پوشش بیمه دارو‌های بیماران صعب العلاج بالاتر رفته است، برای نمونه بیماری که در شهریور برای داروی مربوط به یک بیماری خاص ۱۲۰ میلیون تومان پرداخت می‌کرد که اکنون ۸ میلیون تومان پرداخت می‌کند.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت گفت: خوشبختانه آمار‌های سازمان بیمه سلامت نشان می‌دهد این صندوق در سه ماه توانسته است بیش از ۲۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج را شناسایی کند.

دکتر مهدی رضایی افزود: تا کنون هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از صندوق بیماران خاص و صعب العلاج برای هزینه‌های درمانی بویژه دارویی بیماران خاص صرف شده است.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ادامه داد: بیماران خاص و صعب العلاج با هر بیمه‌ی پایه‌ای می‌توانند اطلاعات خود را در سامانه شهروندی بیمه سلامت وارد و یا حضوری به کمیته‌های استانی مراجعه کنند تا اطلاعات آن‌ها در زمینه بیماری‌های خاص و صعب العلاج بررسی شود.

دکتر محمد مهدی ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: بر اساس اختیارات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج هزینه‌های دارویی بیماران خاص و صعب العلاج باید به صفر برسد.

دکتر ناصحی افزود: هزینه دارویی این بیماران در صندوق بیماران خاص باید به صفر برسد و بر اساس آیین نامه این صندوق تمام هزینه‌های پرداختی بیماران خاص از ابتدای امسال باید تا سقف ۵۰ میلیون تومان پرداخت شود.

بر اساس آمار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۴۵۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج در کشور وجود دارد که باید خدمات تشخیصی، درمانی و توانبخشی خود را از طریق صندوق بیماران خاص و صعب العلاج دریافت کنند.