شناسهٔ خبر: 58078647 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

رضایت خدا و مردم را جلب کنید

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حکمی سردار سرتیپ احمدرضا رادان را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.

صاحب‌خبر -


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در حکم فرمانده کل قوا به سردار سرتیپ احمدرضا رادان، آمده است: با پایان یافتن دوران مأموریت سردار اشتری و با ابراز قدردانی و رضایتمندی از خدمات ایشان، شما را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم. توصیه اکید اینجانب، جلب رضایت خداوند متعال و در امتداد آن، جلب رضایت مردم عزیز در حراست از امنیت و تأمین آسایش عمومی است. ارتقای توانایی‌های سازمان و صیانت از شأن کارکنان و پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت توصیه مهم دیگر است. از دستگاه‌های گوناگون کشوری انتظار می‌رود با سازمان انتظامی کشور، همکاری لازم را مبذول دارند. توفیق همگان را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۷ دی ۱۴۰۱
پیام‌های تبریک
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در پیامی انتصاب سردار سرتیپ احمدرضا رادان به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا را تبریک گفت. در بخشی از پیام رئیس دستگاه عدلیه به فرمانده فراجا آمده است: «بدون تردید تعهد و شایستگی و سوابق شما، در برنامه‌ریزی منسجم و ابتکارعمل لازم برای تحکیم امنیت در ابعاد مختلف و بهبود خدمات انتظامی، مؤثر و نافذ خواهد بود. دستگاه قضایی نیز به‌واسطه کثرت حوزه‌های کاری مشترک با فراجا، آمادگی کاملی برای ارتقای هرگونه همکاری با مجموعه انتظامی کشور در حوزه‌‌ها و ابعاد مختلف در راستای عمل به مسئولیت‌های قانونی و تحکیم امنیت و آسایش مردم، دارد. »
‌رئیس ستاد کل نیروهای مسلح هم در پیامی انتصاب سردار رادان را به فرماندهی کل انتظامی تبریک گفت.
دربخشی از پیام سردار سرلشکر محمد باقری به سردار رادان آمده است: اینجانب با اعلام آمادگی همه جانبه ستاد کل نیروهای مسلح برای تعمیق همکاری، همراهی، هم افزایی و حمایت های مقتضی، دوام توفیق آن سردار دلاور و مردمی در این سنگر خطیر تحت عنایات حضرت بقیه‌الله الاعظم (ارواحنا فداه) و تبعیت از تدابیر، منویات و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی‌) را از درگاه خدای نعیم ‌مسئلت می‌کنم .
فرمانده کل سپاه نیز در پیام تبریک انتصاب سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان به سمت فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، برآمادگی همه‌جانبه برای ارتقای همکاری‌های فیمابین در راستای تحقق مأموریت‌های فراجا و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکیدکرد.
همچنین احمد وحیدی وزیر کشور و جانشین فرمانده معظم کل قوا هم در پیامی ضمن تبریک انتصاب سردار رادان نوشت: امنیت و آسایش عمومی کشور مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی و جهادی نیروهای خدوم و انقلابی فراجاست که جانانه و با عشق به آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی در راه اعتلای وطن و خنثی‌سازی نقشه‌های شوم ضد امنیتی دشمنان مجاهدت می‌کنند.
وحیدی اضافه کرد: در وقایع تلخ اخیر کشور که دشمن با میدان آوردن همه ظرفیت‌های رسانه‌ای سعی در القای ناامنی و بی ثباتی در کشور بود؛ میدان‌داری مدافعان امنیت عمومی کشور و البته هوشیاری و آگاهی مردم از نیات پلید دشمن باعث برهم خوردن همه برنامه‌های دشمن شد.
فرمانده جدید انتظامی کل کشور کیست
سردار رادان در سال ۱۳۴۲ در اصفهان متولد شد و با شروع دوران دفاع مقدس به دنبال حکم جهاد امام خمینی (ره) وارد عرصه دفاع از خاک وطن شد، او دوره نظامی‌گری خود را با لباس مقدس بسیج در دفاع مقدس شروع کرد و بعد از جنگ تحمیلی برای ادامه خدمت به نظام و ولایت به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد.
سازمان انتظامی کشور بعد از جنگ تحمیلی به دلیل نیازی که در تأمین امنیت اجتماعی جامعه ایران داشت مقصد بعدی بود که سردار رادان در آن لباس خدمت را بر تن کرد، او ابتدا به فرماندهی نیروی انتظامی استان کردستان منصوب شد و بعد از استان کردستان برای تأمین امنیت مناطق جنوب شرقی کشور بر مسند فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان نشست. خادمی امام رضا (ع) هم در کارنامه این نظامی باسابقه دیده می‌شود، سردار رادان در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵ در استان خراسان رضوی مشغول به خدمت بود و در نهایت تأمین امنیت پایتخت را بر عهده گرفت. جانشینی فرمانده نیروی انتظامی و ریاست مرکز مطالعات راهبردی فرماندهی انتظامی کل کشور همچنین از دیگر مسئولیت‌های رئیس پلیس جدید کشور است.
ایجاد طرح ارتقای امنیت اجتماعی
فرمانده جدید انتظامی کشور از مجریان و فرماندهان اصلی طرح ارتقای امنیت اجتماعی بود که در زمان تصدی‌اش به اذعان مراکز آماری تأثیر بسزایی در تأمین امنیت بانوان، کودکان، افراد ناتوان، مقابله با اراذل و اوباش، مقابله با گروه‌های قاچاق مواد مخدر و دیگر جرایم خشن داشت.
در این برهه عرصه بر قمه‌کشان و سارقان مسلح تنگ شد و برخورد قاطع و قانونی پلیس میزان جرایم از حیث کمیت و کیفیت را به شدت کاهش داد، به نحوی که قانونگذاران ما به دلیل کاهش چشمگیر جرایم به فکر کاهش مجازات جرایم تعزیزی افتادند و در نهایت در سال ۱۳۹۲ در تغییرات اساسی قانون مجازات اسلامی مجازات بخش اعظمی از جرایم را کاهش دادند.