شناسهٔ خبر: 5802986 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان باشت خبر داد

اجرای طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی در بقاع متبرکه باشت

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان باشت از اجرای طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی در بقاع متبرکه باشت در ماه مبارک رمضان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از باشت، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید کرامت‌الله محمودی‌مقدم عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو طرح طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی در بقاع متبرکه شهرستان باشت در ماه مبارک رمضان و فصل تابستان برگزار می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان باشت با اشاره به اینکه هر دو طرح با حضور مبلغان در بقاع متبرکه صورت می‌گیرد، گفت: جهت استقرار مبلغان در بقاع متبرکه شهرستان درخواست 10 مُبلغ داده‌ایم که در صورت حضور آن‌ها در شهرستان به امام‌زادگان از پیش مشخص شده اعزام می‌شوند.

وی تأکید کرد: در صورتی که روستاها و یا محل بقاع متبرکه مورد نظر خالی از سکنه باشد مبلغ اعزامی در مساجد خالی از امام جماعت مستقر خواهند شد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمودی‌مقدم اظهار داشت: طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی به همراه برنامه‌های متنوع از جمله فرهنگی، اخلاقی، دینی و مشاوره‌ای خواهد بود.

وی جزء‌خوانی قرآن کریم در ماه رمضان و مراسم‌های لیالی قدر را دیگر برنامه‌های مهم مبلغان در بقاع متبرکه دانست.

به گفته این مسئول، امامزاده سید فخرالدین احمدعنا (ع)، امامزاده زاداحمدعنا (ع)، امامزاده سید محمد (ع) سرآببیز و امامزاده شاه‌زینعلی (ع) از جمله امامزاده‌هایی است که طرح ضیافت الهی و نشاط معنوی در آن اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/82017/ج20/ف4004

برچسب‌ها: