امام جمعه موقت تهران گفت: دشمن در پی آن است که ملت ایران را به ذلت برساند و تحقیر کند ولی ملت عاشورایی و حسینی ما تحقیرناپذیر است.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه ایسنا، آیتالله سیداحمد خاتمی که پس از اقامه نماز مغرب و عشا در جوار 72 شهید غواص عملیات کربلای 4 در دانشگاه تهران سخن میگفت، با اشاره به چهار ویژگی مشترک شهدا، توضیح داد: بیعت با شهدا بیعت با عزت و مقاومت در راه خداوند در راه ذلتناپذیری است. نخستین ویژگی مشترک همه شهدا عشق به خدا و بعد از آن ولایتمداری آنها تا پای شهادت بوده است. ما نیز باید همچون شهدا تا پای شهادت از حریم ولایت دفاع کنیم.
وی افزود: شهدای غواص در زمان حیاتشان هم بوی ویژهای از بهشت میدادند، چراکه لباس غواصی در شب عملیات لباس شهادت بود. سومین ویژگی مشترک شهدا مقاومت تا آخرین نفس و آخرین قطره خون بوده است. ما باید از شهدای غواص آزادگی را بیاموزیم، چراکه آنها نیز این ویژگی را از جوان رشید حضرت امام حسین (ع) آموختند.
سیداحمد خاتمی تاکید کرد: دشمن در پی آن است که ملت ایران را به ذلت برساند و تحقیر کند ولی ملت عاشورایی و کربلایی ما تحقیرناپذیر است و فریادش همان فریاد هیات من الذله خواهد بود. مدام گروه 1+5 و بویژه آمریکای جنایتکار تکرار میکنند که هر زمان و هر لحظه که خواستیم از مراکز نظامی ایران بازدید خواهیم کرد اما این نادانها یعنی آمریکاییها نمیدانند که مراکز نظامی ناموس یک ملت هستند و ملتی مانند ایران اجازه ورود نامحرم به حریم ناموس خود را نخواهد داد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه امشب آمدهایم با شهدای غواص بیعت کنیم، تاکید کرد: ما باید ادامه دهنده راه آنها باشیم و تا آخر پای انقلاب اسلامیمان بایستیم. آنها مدام به اشکال مختلف ملت ما را تحقیر و تهدید میکنند و میگویند که گزینههای نظامی روی میز است. به آنها میگویم که ملتی که مرگ را ترسانده است، از چه میترسانید؟ ما ایستادگی و شهادت را از شهدا آموختهایم.
وی در بخش دیگر سخنان خود یادآور شد: در این گردنه حساس تاریخی، ملت ایران همچنان ادامهدهنده راه شهدا خواهند بود و مقام معظم رهبری را همراهی خواهند کرد. توافق خوب و عزتمند را میپذیرند ولی هرگز زیر بار توافق ذلت آمیز نخواهند رفت.
این عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان اظهار کرد: تشنگی، ویژگی شهدای غواص و امام حسین (ع) است اما حادثه عاشورا و عملیات کربلای 4 دو ویژگی متفاوت دارند؛ نخست اینکه امام حسین (ع) و یارانش سه روز زیر آفتاب بودند و دیگری اینکه قدمهایشان زیر سم اسبها ماند.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگر از این مراسم، حاضران شعارهایی همچون «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا»، «لبیک یا حسین» و «به دست بسته شهیدان قسم، ملت ما نمیپذیرد ستم» سر دادند.
همچنین در این مراسم شخصیتهایی همچون مرتضی بانک، معاون کل نهاد ریاست جمهوری، سعید جلیلی، صفار هرندی، حسامالدین آشنا، محمدرضا عارف، غلامعلی حداد عادل، محمود نیلی احمدآبادی، سرهنگی و فرجی دانا، مهدی چمران، دکتر فرهادی، معونان وزارت علوم، تعدادی از هنرمندان و مدیرعامل خبرگزاری ایسنا حضور داشتند.
انتهای پیام