شناسهٔ خبر: 57708842 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

تیم‌های ملی کرواسی و مراکش برای رده‌بندی به مصاف هم خواهند رفت

دیدار وداع

صاحب‌خبر -
ورزشگاه بین‌المللی خلیفه از ساعت 18:30 امروز میزبان دیداری خواهد بود که دیدار وداع با 2 تیم دیگر از جام‌جهانی 2022 قطر است. در دیدار رده‌بندی جام‌جهانی تیم‌های ملی کرواسی و مراکش به مصاف هم خواهند رفت. سوت قضاوت این دیدار به عبدالرحمن الجاسم داور قطری سپرده شده است. کرواسی و مراکش که در مرحله گروهی جام جهانی 2022 با هم روبه‌رو شده بودند بازی نیمه‌نهایی خود به ترتیب برابر آرژانتین و فرانسه را باختند تا امشب در ورزشگاه خلیفه برای مدال برنز تورنمنت قطر با هم بازی کنند. تیم زلاتکو دالیچ به آسانی و با نتیجه 3 بر صفر برابر لیونل مسی و هم‌تیمی‌هایش شکست خورد و شیرهای اطلس اگرچه سرسختی نشان دادند، اما بازی با مدافع عنوان قهرمانی جهان را 2 بر صفر واگذار کردند.
کرواسی حالا بین قدرت‌های فوتبال ملی قرار گرفته و دیگر نمی‌توان این تیم را دست‌کم گرفت. تیمی که حتی بالاتر از تیم‌های بزرگی مثل برزیل، آلمان، اسپانیا، هلند، انگلیس، بلژیک و خیلی‌های دیگر قرار گرفته، قابل احترام است. اگرچه کرواسی بدجور درگیر آرژانتین شد، با این حال اگر مثبت‌اندیش باشند می‌بینند که برخی اوقات سومی از نایب‌قهرمانی مثل دوره قبل بهتر هم هست. به هر حال تورنمنت با یک برد و با دلی خوش به پایان می‌رسد و اشک‌ها پیش از این ریخته شده‌اند. کرواسی می‌تواند دوره‌های بعدی هم با همین روندی که در پیش گرفته بین مدعیان قهرمانی قرار بگیرد. احتمال دارد که لوکا مودریچ امشب آخرین حضورش را با پیراهن بلیزرها تجربه کند و کروات‌ها نمی‌خواهند شب تلخی باشد.
 یک تیم سربلند
مراکش نخستین تیم آفریقایی است که به جمع چهار تیم پایانی جام جهانی راه یافته و اگر می‌توانست ضربات آخر را بهتر بزند، شاید داستان باورنکردنی‌اش با رسیدن به فینال ادامه پیدا می‌کرد. تیم ولید رکراکی فرانسه را به زحمت انداخت اما ضربه آکروباتیک تئو هرناندس و گل آسان راندال کولو موانی، 44 ثانیه بعد از ورودش به زمین، برای پیروزی آبی‌ها کافی بود. مصدومیت نصیر مزروعی، رومن سایس و نایف آکرد هم مزید بر علت شد؛ هرچند این تیم در بازگشت به خانه مانند قهرمانان مورد استقبال قرار می‌گیرد. علاوه بر اینکه فرصت رسیدن به مدال برنز را هم دارند.
«چیزی از ارزش‌های شما کم نشد» یک جمله کلیشه‌ای است، اما برای مراکش صدق می‌کند. تیمی که فقط یک گل آن‌ هم گل‌به‌خودی تا نیمه‌نهایی خورد و تبدیل شد به اولین تیم آفریقایی بین 4 تیم برتر جهان. ولید الرکراکی کاری کرد تا سال‌ها از فوتبال مراکش بگویند. البته نباید فراموش کند که توقع را از خودش و تیمش هم بالاتر برده و دست‌کم سال‌های بعد باید در فوتبال آفریقا موفق‌تر باشند. مراکش با خط دفاعی مستحکمش به جایی رسید که خیلی از تیم‌های بزرگ نزدیکش هم نشدند. حالا شیرهای اطلس در کنار بزرگان دیگری قرار گرفته‌اند و مقام سومی می‌تواند برای آنها هم پایانی خوش و ارزشمند باشد.


نظر شما