شناسهٔ خبر: 57537958 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

جشنِ خداحافظی با 1500 خانواده کرمانشاهی!

محبوبه علی آقایی

امروز همه دعوت بودیم به یک جشن شیرین، جشنی که شیرینی‌اش از همان ابتدا با عرضه تولیدات صنایع دستی و محصولات کشاورزی خوشمزه در یک نمایشگاه کوچک زیر زبانمان مزمزه می‌کرد.

صاحب‌خبر -

امروز 1500 خانواده کرمانشاهی دورهم جمع شده بودند تا پس از سالها تلاش و همت، خودکفا شدنشان را جشن بگیرند. شادی این جشن را می‌شد در چشمان تک تکشان دید که با چه ذوق و شوقی برای عرضه محصولاتشان و نمایش زحماتشان تلاش می‌کردند.

این 1500 خانواده بخش کوچکی از خانواده بزرگ کمیته امداد بودند که امروز در کرمانشاه گرد هم آمدند تا ضمن قدردانی از کمیته امداد که طی سالیان متمادی حامی‌شان بوده، اعلام کنند که از امروز می‌توانند روی  پای خودشان بایستند و از امروز برای همیشه از جمع خانواده بزرگ امداد خداحافظی کنند.

به گزارش ایسنا، پیمان ترکمانه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه در ابتدای این مراسم از خودکفایی به عنوان یکی از اولویت های کمیته امداد یاد کرد و افزود: کمک به نیازمندان در اولویت است، اما باید بتوانیم نیازمندان را در مسیری هدایت کنیم که بتوانند روی پای خودشان ایستاده وخودکفا شوند.

وی افزود: در همین راستا امروز خرسندیم که اعلام کنیم 1500 خانواده مددجوی امداد که ظرف دو سه سال گذشته برای آنها اشتغالزایی صورت گرفته خودکفا شده‌ و از خانواده کمیته امداد جدا می شوند.

ترکمانه خاطرنشان کرد: البته موارد رسیدن به خودکفایی که داشته‌ایم حدود هفت هزار نفر بوده اند، اما از این میان 1500 نفر سرپرست خانوار هستند و کل خانواده به خودکفایی رسیده اند. مابقی موارد مربوط به افرادی است که یا فرزند خانوارهای مددجو هستند و یا افراد غیرمددجویی هستند که از کمیته امداد تسهیلات گرفته اند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد اشتغال در کمیته امداد تنها به پرداخت تسهیلات محدود نمی شود، گفت: برای اشتغالزایی و خودکفا شدن خانوارها هفت مرحله در دستور کار قرار دارد که اولین آن استعدادسنجی است و بررسی می کنیم خانوارها در چه زمینه ای مهارت و استعداد دارند.

وی افزود: مشاوره شغلی و آموزش هم مراحل دیگر کار است و پس از آن نوبت به پرداخت تسهیلات می رسد.

ترکمانه گفت: با پرداخت تسهیلات مراحل پایدارسازی و نظارت شروع می شود و در نهایت مرحله بازاریابی برای تولیدات خانوارهای مددجود در دستور کار قرار می گیرد.

این مسئول خاطرنشان کرد: در مراحل اشتغالزایی از کارآفرینان حرفه‌ای هم به عنوان راهبر مددجویان استفاده می شود تا قدم به قدم و حرفه ای بتوانیم در زمینه اشتغال جلو برویم.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از ایجاد 7500 شغل در سال جاری خبر داد و افزود: تا پایان سال قطعا این تعداد افزایش می یابد.

ترکمانه با بیان اینکه نیمی از اعتبارات اشتغالزایی تاکنون جذب شده گفت: تا پایان سال رقم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در استان به هزار میلیارد تومان می رسد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه به سایر اقدامات این نهاد برای کمک به مددجویان اشاره کرد و افزود: در کنار اشتغال، تامین مسکن مددجویان یکی از اولویت های امداد است و در همین راستا باز هم افتخار داریم که بگوییم تا پایان سال آینده جشن خانه دار شدن تمام خانوارهای مددجوی روستایی تحت پوشش استان را برگزار می کنیم.

وی افزود: در راستای رفع مشکل مسکن مددجویان در سال جاری 450 واحد روستایی و شهری افتتاح کرده ایم و 370 واحد مسکونی شهری و روستایی نیز تعمیر شده است.

ترکمانه به خدمات کمیته امداد در تامین جهیزیه نوعروسان تحت پوشش هم اشاره کرد و افزود: امسال تاکنون 1200 سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی استان اهدا شده و امروز هم 600 سری دیگر اهدا می شود.

وی افزود: برنامه داریم با یاری خداوند تا پایان سال هیچ نوعروس مددجوی ما در سطح استان بدون جهیزیه نماند.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه اشاره ای هم به خدمات امداد در حوزه درمان مددجویان داشت و افزود: مددجویان در حال حاضر در کنار بیمه سلامت، از بیمه مکمل کمیته امداد استفاده می کنند.

ترکمانه با تاکید بر اینکه کمیته امداد در مسیر کمک به مددجویان تنها نیست، گفت: همواره کمک خیرین کمک حال کمیته امداد و مددجویان آن بوده و جا دارد صمیمانه از تمام مردم خیر و نیک اندیش استان قدردانی کنیم.

وی افزود: در حال حاضر بیش از 35 هزار خیر حامی ایتام استان هستند و ماهانه بصورت مستقیم مبالغی را به حساب آنها واریز می کنند.

مسئولین اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان را دریابند

به گزارش ایسنا، آیت الله علما نمالیده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه هم در این مراسم از خدمت به مردم به عنوان بالاترین مستحب یاد کرد و افزود: همواره در دین ما تاکید بر کمک به مردم و نیازمندان شده و امام راحل هم با همین اولویت انقلاب و نظام را پیش برده و امروز هم مقام معظم رهبری در همین مسیر گام بر می دارند.

وی افزود: امام خمینی(ره) با توجه به اولویت کمک به نیازمندان، دو ماه پس از انقلاب اسلامی دستور تشکیل کمیته امداد را صادر کردند و این نهاد با برکت طی بیش از چهل سال عمر خود توانسته خدمات بسیاری را به مردم ارائه کند.

آیت الله علما تامین مسکن، اشتغال و ازدواج جوانان را سه اولویت اصلی برای دستگاه های متولی عنوان کرد و افزود: کمیته امداد هم باید این سه اولویت را محور کار خود قرار دهد و هیچ کس نباید در این مسیر کوتاهی کند.

در پایان این مراسم نوبت به تجلیل از مجریان طرح اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد رسید و از احمد قالقی از کنگارو، طوبی عبداللهی از ثلاث باباجانی، عالم تاج صفایی از کرمانشاه، شهلا سنگ سفیدی از صحنه، قهرمان صیادی از اسلام آبادغرب، سهیلا سادات هاشمی از کرمانشاه، شربت جوان از روانسر و مریم شیرویی از کرمانشاه که با همت و تلاش خود توانسته بودند با استفاده از تسهیلات کمیته امداد اشتغال ایجاد کرده و برای چند نفر دیگر اشتغالزایی داشته باشند، تجلیل شد.

انتهای پیام

نظر شما