شناسهٔ خبر: 57440370 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه بازدید از مجتمع گردشگری نور شهرستان محلات:

توسعه مجتمع های گردشگری، پارک‌های تفریحی و نشاط مردم اولویت وزارت میراث‌فرهنگی است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، توسعه مجتمع های گردشگری، پارک‌های تفریحی و امکانات سرگرمی و توسعه نشاط مردم را اولویت این وزارتخانه دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت میراث فرهنگی، سید عزت الله ضرغامی در حاشیه بازدید از مجتمع گردشگری نور شهرستان محلات گفت: باید به افراد دارای اهلیت، دلسوز کشور و پیگیر برای انجام کارهای جدید کمک کرد.

او بیان کرد: محلات، نقطه‌ای ویژه در کشور است، پایتخت گل و گیاه کشور به شمار می‌رود و همه زیبایی‌ها در این منطقه جمع است. ظرفیت کار بزرگ خدماتی، اقتصادی و صادراتی را دارد.

ضرغامی تصریح کرد: محلات، به لحاظ میراث فرهنگی ارزشمند و به لحاظ طبیعی ویژه است و باید کار سرمایه گذاری خوبی صورت گیرد، سرمایه‌گذاران نیز اگر توانمندی دارند باید پروژه‌های مشابه مجتمع گردشگری نور را اجرایی کنند چرا که باید موقعیت شادی و نشاط خانواده محور را ایجاد کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی افزود: در حوزه سرگرمی تسهیلات تبصره ۱۸ خوبی داده می‌شود، زمین مناسب اگر فراهم شود با هماهنگی با دستگاه‌های دیگر تسهیلات و معافیت‌های مختلف نیز داده می‌شود.
او یکی از اولویت‌های این وزارتخانه در دولت سیزدهم را توسعه مجتمع‌های گردشگری، پارک های تفریحی و امکانات سرگرمی و توسعه نشاط مردم دانست و گفت: مجتمع هایی مانند «مجتمع نور محلات» باید تکثیر شود.