شناسهٔ خبر: 57423616 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

توسعه حمل و نقل ریلی و زیرزمینی اولویت برنامه‌ های مدیریت شهری

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه حمل و نقل عمومی تا حد امکان باید به زیرِ زمین منتقل شود، گفت: با توجه به تراکم ترافیک و آلودگی هوا و سایر مسائل و مشکلاتی که بر رویِ زمین و کف خیابان ها داریم، توسعه حمل و نقل ریلی و زیرزمینی در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار دارد.

صاحب‌خبر -
تین نیوز

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه حمل و نقل عمومی تا حد امکان باید به زیرِ زمین منتقل شود، گفت: با توجه به تراکم ترافیک و آلودگی هوا و سایر مسائل و مشکلاتی که بر رویِ زمین و کف خیابان ها داریم، توسعه حمل و نقل ریلی و زیرزمینی در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار دارد.

به گزارش تین نیوز ،  هشتاد و هشتمین جلسه کمیته پژوهشی حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به ریاست جلال بهرامی، معاون شهردار و با حضور اعضاء و کارشناسان این کمیته از مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، سازمان حمل و نقل و ترافیک، شرکت مترو، شرکت واحد اتوبوسرانی و سازمان تاکسیرانی برگزار شد.

جلال بهرامی در این جلسه با تأکید بر اینکه علم و مطالعه باید برای حل مشکل باشد، نه ایجاد مشکل، گفت: در بسیاری از مطالعات و پژوهش ها به دلیل طولانی شدن فرآیند آنها، عنصر «زمان» و «هزینه» نادیده گرفته می شود و به همین دلیل، به جای اینکه این نوع مطالعات، راهگشا باشند بر حجم مشکلات می افزایند. 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه دو عنصر «زمان» و «سرعت عمل» در اجرای پروژه ها، مهم ترین عواملی است که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: اگر هر پروژه ای در زمان پیش بینی شده خود به انجام نرسد، علاوه بر ورود خسارات زیاد به دلیل تأخیر، خاصیت و اهمیت خود را از دست می دهد و نمی تواند پاسخگوی نیازهای روز باشد چرا که خواسته ها در کوتاه مدت تغییر می کنند. 

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه حمل و نقل عمومی تا حد امکان باید به زیرِ زمین منتقل شود، اظهار کرد: با توجه به تراکم ترافیک و آلودگی هوا و سایر مسائل و مشکلاتی که بر رویِ زمین و کف خیابان ها داریم، توسعه حمل و نقل ریلی و زیرزمینی در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار دارد.

بهرامی با بیان اینکه برای پیشبرد امور حمل و نقلی از جمله توسعه شبکه حمل و نقل همگانی ، دستگاه های مختلف درگیر هستند؛ اما شهروندان، شهرداری را به عنوان متولی همه امور شهر می دانند، تصریح کرد: اگر هوا آلوده باشد یا زباله ای روی زمین باشد، مردم از شهرداری انتظار دارند که این ها را مدیریت کند در صورتی که طبق قوانین و ضوابط، سایر نهادها در دولت باید مسیر را برای حل این مسائل و مشکلات هموار کنند.
وی برای نمونه، اجرای طرح تفصیلی شهر تهران یا توسعه خطوط متروی پایتخت را مثال زد و گفت: وزارت کشور در این دو مورد، تکالیف زیادی بر عهده دارد و باید شهرداری را یاری کند اما برخی از ضوابط و مقررات دست و پاگیر، مانع اجرا و توسعه پروژه های مهمی مثل مترو شده اند.

بهرامی با اشاره به اینکه پیشبرد امور با بروکراسی فعلی، بسیار مشکل است و برای تسهیل امور، باید گام های اساسی برداشته شود، اظهار کرد: مسائل و مشکلات موجود در زمینه نوسازی وسایل حمل و نقل عمومی، ورود تاکسی ها و اتوبوس های نو به ناوگان های تاکسیرانی و اتوبوسرانی تهران را با موانعی روبه رو کرده و از این رو، از دولت انتظار داریم تا با همراهی و همکاری بیش از پیش، امکان خدمات رسانی شایسته به شهروندان را فراهم نماید. 
بنا براعلام روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، معاون شهردار تهران با بیان اینکه بزرگراه های شهید شوشتری، شهید صیاد شیرازی و یادگار امام (ره) نیمه کاره رها شده اند، تصریح کرد: این موضوع، حجم زیادی از جریان ترافیک را به خیابان های فرعی وارد می کند و لذا لازم است که هر چه زودتر نسبت به مطالعات مربوط به توسعه و تکمیل این بزرگراه ها اقدام شود.

 

نظر شما