به گزارش خبرگزاری پانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، مهدی مرندی پس از پیروزی سه بر یک تیم ملی والیبال برابر روسیه در هفته پنجم لیگ جهانی افزود: نخستین حضور من در لیگ جهانی و تیم ملی بود و به همین دلیل شرایط برایم خیلی سنگین بود.
وی با بیان اینکه من باید جای بازیکنان بزرگی همچون ظریف و علیزاده بازی می کردم، گفت: با کمک کادر فنی و دیگر بازیکنان استرسم کم شد و پاقدم من نیز خوب بود و سه بر یک به پیروزی رسیدیم.
لیبروی تیم ملی والیبال تصریح کرد: مسابقه با بهترین تیم جهان در اولین حضور در لیگ جهانی برایم خیلی تجربه خوبی بود و امیدوارم در مسابقات بعدی بهتر بازی کنم.
وی مسابقه دو با روسیه را بسیار سخت دانست و گفت: هر دو تیم از یکدیگر آنالیز دقیق تری خواهند داشت و این کار را سخت تر می کند. امیدوارم برنده میدان باشیم تا با امتیاز بیشتری به تهران برویم.
مرندی: مسابقه با قهرمان المپیک تجربه خوبی بود
خبرگزاری پانا: لیبروی تیم ملی والیبال گفت: در نخستین حضورم در لیگ جهانی به مصاف قهرمان المپیک رفتیم و این مسابقه تجربی خوبی برای من بود.
صاحبخبر -