به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در روند مذاکرات هسته ای آمریکا و اروپا خواهان برگشت خودکار تحریم ها در صورت نقض توافقنامه بودند، اما روس ها و چینی ها اصرار داشتند بازگشت تحریم ها باید در شورای امنیت مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
ریابکوف، از توافق ایران و 1+5 درباره استفاده نکردن از ساز و کار خودکار بازگشت تحریم ها خبر داد، اما برابر گزارش های رسیده از واشنگتن، آمریکا با وجود خوش بینی به نتایج مذاکرات همچنان رفع تحریم ها را به حل و فصل ادعاهای غرب و آژانس درباره ابعاد نظامی و برنامه هسته ای ایران منوط می کند.
گزارش ها از وین حاکی است معاونان وزیر امور خارجه کشورمان جداگانه با نمایندگان سه کشور اروپایی، همچنین امریکا، چین و روسیه درباره نگارش پیش نویس متن توافقنامه احتمالی هسته ای گفتگو کردند.
دانلود