شناسهٔ خبر: 5724003 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شانا | لینک خبر

در واکنش به شایعات درباره رفتن سرمربی نفت

قنبرزاده: منصوریان 2 ساله قراداد دارد ، جایی نمی رود

مدیرعامل نفت تهران تأکید دارد که منصوریان به کارش در این باشگاه ادامه خواهد داد و برای ماندن در نفت توقعات بجایی داشته از جمله تقویت تیم با حضور سه ـ چهار بازیکن درجه یک و حفظ بدنه تیم، بنابراین او ماندنی است .

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرنگارشانا ، منصور قنبرزاده مدیر عامل نفت تهران در مورد این که سرانجام علیرضا منصوریان در باشگاه نفت خواهد ماند یا خیر،‌ گفت: نمی دانم چند بار باید بگویم که منصوریان با نفت قرداد 2 ساله دارد و جایی نمی رود. جلسه ما با او در خصوص تمدید قرار داد نبود، بلکه در باره بستن تیمی قوی برای فصل بعد بود .

 با این حال یک بار دیگر تأکید می‌‌کنم که منصوریان برای ادامه کار در نفت توقعات بجایی داشت از جمله تقویت تیم با حضور سه چهار بازیکن درجه یک و حفظ بدنه تیم.

قنبرزاده در پاسخ به این سئوال که این 4-3 بازیکن درجه یک چه کسانی هستند و آیا سابقه حضور در تیم ملی را دارند یا خیر،‌ گفت: تا رسیدن به توافق نهایی این اسامی محرمانه است و ما نیز از روز گذشته به صورت محرمانه مذاکرات خود را با این بازیکنان آغاز کرده ایم و با مدیر برنامه‌های یکی از این گزینه‌ها نیز به توافق نزدیک شده ایم.  مطمئنا اگر قرار باشد بازیکن جذب کنیم این بازیکن درجه یک خواهد بود و بازیکنی خواهد بود که بتواند در آسیا به ما کمک کند.

مدیرعامل باشگاه نفت با بیان این که منصوریان با این باشگاه قرارداد دارد، از لحاظ حقوقی سرمربی نفت محسوب می‌شود. وی در مورد صحبتهای انجام شده در جلسه چهارشنبه شب گفت: او در جلسه برنامه داد و بازیکنانی را هم که می‌خواست اعلام کرد و از نظر ما همه چیز قطعی است. منصوریان یک سری توقعات داشت که صددرصد درست بود. از جمله این توقعات حفظ بدنه تیم بود زیرا حدود 10 بازیکن ما در پایان فصل قراردادشان با ما به پایان می‌رسد و او از ما خواست تا دست کم 8 نفر از این تعداد حفظ شوند و نام 4 بازیکن درجه یک را هم برای حضور در نفت به ما اعلام کرد و به طور خاص همه اسامی را برای فصل بعد برای حضور در تیم نفت مشخص کرد.

قنبرزاده در ادامه صحبتهایش تأکید کرد: منصوریان گفت توقعم این است که اگر می خواهید تیم نتیجه خوبی بگیرد این 4-3 بازیکن را جذب کنید.   برای ما بسیار ارزشمند بود که منصوریان در این جلسه هیچ توقع شخصی نداشت و تمام صحبتهایش در راستای منافع نفت بود و به همین منظور ما توقعاتش را تأیید کردیم ضمن این که روز گذشته در جلسه با هیأت مدیره این توقعات تأیید شد و به ما اعلام کردند که از سرمربی تیم به خاطر این که به فکر منافع تیم بوده است تشکر ویژه‌ای داشته باشند.

قنبرزاده در خصوص مبلغ قرداد منصوریان ، گفت: قرارداد منصوریان برای فصل قبل قطعی است اما از گفتن مبلغ آن معذورم. هر چند که مبلغ آن مشخص است. خود منصوریان نیز در این مورد تقاضایی نداشت اما هیأت مدیره بنا دارد به دلیل زحمات زیادی که او متحمل شد در این خصوص تعدیل مثبت به عمل بیاورد و این در حالی بود که منصوریان در این جلسه کلمه‌ای در این مورد با ما صحبت نکرد.

قنبرزاده در خصوص این که اگر باشگاهی منصوریان را بخواهد آن موقع چه می کنید، گفت: هیچ باشگاهی به طور رسمی منصوریان را نخواسته ولی اگر باشگاهی اورا می خواهد طبق قوانین باید از ما در خواست رسمی کند حتی استقلال و بعد در این مورد در جلسه هیات امنا به موضوع می پردازیم .
 

برچسب‌ها: