شناسهٔ خبر: 57060793 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مخبر: استان‌های مرزی را با تولیدات صادرات محور به نقطه مطلوب‌تری به لحاظ رفاه اجتماعی برسانیم

معاون اول رئیس‌جمهور در جریان بهره‌برداری کارخانه ۳۳۰۰ تنی سیمان تیس در شهرستان راسک تصریح کرد: افتتاح این نوع کارخانه‌ها می‌تواند نمونه ای برای سایر نقاط باشد؛ چرا که با افتتاحش می‌توان استان های مرزی و مرزنشینان را با تولیدات صادرات محور به نقطه مطلوب‌تری به لحاظ رفاه اجتماعی برسانیم.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، کارخانه ۳۳۰۰ تنی سیمان تیس در استان سیستان و بلوچستان که در شهرستان راسک واقع شده است، ظهر امروز (پنجشنبه) با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

مخبر در حاشیه مراسم افتتاح و بازدید از کارخانه ۳۳۰۰ تنی سیمان تیس چابهار در جمع خبرنگاران پیگیری مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور به استان سیستان و بلوچستان را از اهداف این سفر برشمرد و با اشاره به افتتاح کارخانه سیمان تیس تاکید کرد: افتتاح این مجتمع صنعتی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان سیستان و بلوچستان، ظرفیتی مناسب و خوب برای صادرات به کشورهای منطقه ایجاد کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از دست‌اندرکاران و مدیران این کارخانه برای راه‌اندازی و اشتغال‌زایی برای مردم این منطقه و محرومیت‌زدایی از چهره جنوب استان تصریح کرد: این کارخانه می‌تواند نمونه‌ای برای سایر نقاط باشد؛ چرا که با افتتاحش می‌توان استان‌های مرزی و مرزنشینان را با تولیدات صادرات محور به نقطه مطلوب‌تری به لحاظ رفاه اجتماعی برسانیم.

مخبر همچنین به افتتاح قطعه یک خط راه‌آهن چابهار به زاهدان در این سفر اشاره کرد و گفت: سه قطعه دیگر از این خط ریلی به نقاط مطلوب رسیده که طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: خطوط ریلی در کشور پهناور ایران حایز اهمیت اساسی است و توسعه خطوط ریلی به ویژه پرسرعت از راهبردهای جدی دولت سیزدهم است چراکه بحث ترانزیت از مزیت‌های کشور است که با تکمیل و توسعه خطوط ریلی می‌توان همسایگان شمالی را  به آب های جنوب کشور متصل کرد و از نظر زمانی و اقتصادی برای کشورهای منطقه صرفه بالایی دارد.

گفتنی است کارخانه ۳۳۰۰ تنی سیمان تیس با هدف تسریع در تحول منطقه جنوب کشور و اشتغال‌زایی و  محرومیت‌زدایی از چهره این بخش کشور با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی و در شهرستان راسک استان سیستان و بلوچستان احداث شده است که با ظرفیت تولیدی ۳۳۰۰ تنی کلینکر در روز و ۱ میلیون تُن سیمان در سال برای ۳۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغال‌زایی بوجود آورده است.

این مجتمع صنعتی به عنوان بزرگترین واحد تولید سیمان در استان شناخته می‌شود که با توجه به موقعیت جغرافیایی و همجواری استان سیستان و بلوچستان با کشورهای شرقی و حاشیه خلیج فارس قابلیت صادرات به این کشورها را دارد.

پایان پیام/

نظر شما