شناسهٔ خبر: 56963181 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

با دویست و پنجاه و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین

ادعای زلنسکی: ایران دروغ می گوید!/ پوتین در انتظار ژنرال زمستان برای حمله سراسری به اوکراین/سفر غیرمنتظره مشاور امنیت ملی آمریکا به کی‌یف

دویست و پنجاه و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

پوتین در انتظار ژنرال زمستان برای حمله سراسری به اوکراین/سفر غیرمنتظره مشاور امنیت ملی آمریکا به کی‌یف

بین الملل تابناک: دویست و پنجاه و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

هشدار مجدد روسیه به اسرائیل
۱۴۰۱/۰۸/۱۵ - ۰۰:۰۱

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که روسیه در هشداری جدی به رژیم نامشروع اسرائیل گفته که انتقال سامانه دفاع تل آویو به اوکراین عبور از خط قرمز است.

به گزارش المیادین، رسانه‌های صهیونیستی گزارش فاش کردند که اسرائیل هشداری از روسیه دریافت کرده که بیانگر این مسأله است که انتقال سامانه دفاعی از سوی تل آویو به اوکراین، عبور از خط قرمز مسکو خواهد بود.
روسیه بدون اشاره به جزییات بیشتر به رژیم صهیونیستی هشدار داده که این اقدام تل آویو برای آن پیامدهایی به همراه خواهد داشت.
روسیه پیش از این نیز به رژیم صهیونیستی نسبت به ارسال موشک‌های ضدهوایی و سامانه‌های موشکی دیگر به اوکراین هشدار بوده و گفته که به این اقدام پاسخ خواهد داد.
بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی ممکن است از طریق کشور ثالث به اوکراین تسلیحات ارسال کند.
با این حال شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داده است که روسیه به این رژیم هشدار داده که حتی اگر از طریق کشور ثالث به اوکراین تسلیحات ارسال کند، به این اقدام پاسخ خواهد داد.
پیش تر «آناتولی ویکتوروف» سفیر روسیه در فلسطین اشغالی گفته بود در صورتی که اسرائیل سلاح در اختیار اوکراین قرار دهد از نظر دولت روسیه اقدامی غیردوستانه تلقی خواهد شد.
در همین حال ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین گفته بود که میان کی‌یف و تل آویو تبادلات اطلاعات وجود دارد.
رئیس‌جمهور اوکراین همچنین از رژیم صهیونیستی خواسته بود به جنگ علیه روسیه بپیوندد و درخواست سیستم‌های دفاع هوایی از اسرائیل کرده بود.
این در حالی است که بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود که به دلیل محدودیت‌های عملیاتی، این رژیم قادر نیست به اوکراین تسلیحات یا سامانه پدافندی تحویل دهد.

خاموشی های گسترده در اوکراین
۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - ۲۲:۰۱

نیروهای روسیه به حملات موشکی و پهپادها به زیرساخت‌های اوکراین از جمله تاسیسات تولید برق این کشور ادامه می‌دهند واین موجب قطعی گسترده برق در این کشور شده است.

وبگاه شبکه خبری «الجزیره» روز شنبه در این باره نوشت، اپراتور دولتی برق اوکراین اعلام کرده که در پی حملات ویرانگر روسیه به زیرساخت‌های انرژی، خاموشی در شهر «کی‌یف» پایتخت اوکراین و هفت شهر دیگر این کشور ادامه خواهد داشت.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که نیروهای روس همچنان به بمباران زیر ساخت‌های شهرها و روستاهای اوکراین با موشک‌ها و پهپادها به نیروگاه‌ها و منابع آب آسیب وارد می‌کنند و این جنگ به مرز ۹ ماه خود نزدیک می‌شود.

این گزارش حاکیست، گلوله باران مناطق اوکراین از سوی روسیه تا ساعات اولیه روز شنبه ادامه داشت.«والنتین رزنیچنکو» فرماندار منطقه «دنیپروپتروفسک» گفت: «حدود ۴۰ گلوله در طول شب به سمت شهر "نیکوپل" شلیک شد. نیروهای روسیه شهر و مناطق اطراف آن را با توپخانه سنگین هدف قرار دادند. دو آتش سوزی رخ داد و تاسیسات انرژی و همچنین یک خط لوله گاز آسیب دیدند.»

زلنسکی: اوکراین به ناوگان پهپادهای دریایی مجهز خواهد شد
۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - ۲۰:۳۳

- ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که کشورش به ناوگان پهپادهای دریایی مجهز خواهد شد و زیر ساخت های مالی آن نیز هفته آینده تامین خواهد شد.

 زلنسکی شنبه شب در پیام ویدئویی اعلام کرد که هفته آینده برای جمع آوری بودجه ناوگان هواپیماهای بدون سرنشین دریایی تخصیص کمک های مالی را راه اندازی خواهیم کرد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه گفت که کی یف برای حفاظت از آب های کشور به هواپیماهای بدون سرنشین دریایی نیاز دارد، همه قبلاً نحوه عملکرد آن را دیده‌اند.

ادعای زلنسکی: ایران دروغ می گوید!
۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - ۱۹:۴۵

«ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه به سخنان «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران مبنی بر اقدام ایران در ارسال پهپاد به صورت محدود به روسیه پیش از آغاز جنگ اوکراین واکنش نشان داد.

وی در سخنانی مدعی شد: «ایران دروغ می گوید. نیروهای اوکراینی روزانه حداقل 10 پپهاد ایرانی را سرنگون می‌کنند و تعداد پهپادهایی که تهران به روسیه ارسال کرده محدود نیستند».

ناتو، بروز جنگ هسته ای در اوکراین را دور از ذهن دانست
۱۴۰۱/۰۸/۱۴ - ۱۸:۵۶

ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو روز شنبه در گفتگو با شبکه رسانه ای "ان تی وی" ترکیه، احتمال کاربرد جنگ افزار هسته ای در اوکراین را توسط روسیه اندک دانست، هر چند گفت که این نهاد نظامی غربی آن را جدی می گیرد.

استولتنبرگ، با توصیف پیامدهای حمله هسته ای به عنوان ویرانگر و نابود کننده، افزود: موضع روسیه نیز در این باره تغییری نکرده است.

وی به در باره کاربرد تهیدد به کاربرد جنگ افزار هسته ای به شبکه تی آر تی خبر ترکیه گفت که چنین امری هیچ گاه نباید رخ دهد زیرا چنین جنگی برنده ندارد و در ماهیت درگیری اوکراین تغییر ایجاد خواهد شد.

 «آناتولی آنتانوف» سفیر روسیه در آمریکا در گفتگو با هفته‌نامه نیوزویک، با اشاره به طرح‌های کی‌یف برای استفاده از "بمب کثیف" گفت: واشنگتن و متحدانش با کمک نظامی و مالی خود به اوکراین در واقع به حامی و شریک تروریسم هسته ای تبدیل می شوند.

وی خطرات فاجعه استفاده اوکراین از "بمب کثیف" را تشریح کرد که به استدلال وی، کی یف نقشه استفاده از آن را می کشد اما مقامات آمریکایی و اوکراینی، آن را انکار می‌کنند.

نیوزویک نوشت: مقام های روسیه از ابتدای جنگ اوکراین، چنین طرح‌هایی را به اوکراین نسبت داده‌اند، به طوری که «کنستانتین گاوریلوف» که ریاست هیات کنترل تسلیحات روسیه در وین را بر عهده دارد، در ماه مارس تاکید کرد که استفاده اوکراین از «بمب کثیف» یکی از دلایلی بود که مسکو اقدام به «عملیات ویژه نظامی» علیه مسکو کرد.

نیوزویک افزود: در حالی که هیچ حمله و شواهدی مبنی بر استفاده اوکراین از بمب کثیف وجود ندارد، این اتهامات از روز یکشنبه که سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه دومین تماس تلفنی خود را تنها در سه روز با لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا برقرار کرد، و با همتایان خود از فرانسه، ترکیه و انگلیس گفت و گوهایی انجام داد، فوریت جدیدی پیدا کرد. این اظهارات وزارت دفاع روسیه موجی از انکارها را از سوی مقامات آمریکایی و اوکراینی را به راه انداخت.

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه خطاب به خبرنگاران اظهارات روسیه درباره استفاده اوکراین از بمب کثیف را رد کرد.

مفهوم بمب کثیف اغلب برای توصیف ترکیبی از مواد منفجره معمولی و مواد رادیواکتیو و پراکنده کردن آن با هدف آسیب به مردم استفاده می شود.

آنتونوف گفت: استفاده از بمب کثیف چیزی فراتر از خرابکاری آماتوری است. انفجار یک وسیله انفجاری رادیولوژیکی، قابل قیاس با انفجار یک سلاح هسته ای با قدرت انفجاری کمتر خواهد بود. موج انفجار، مواد رادیواکتیو را در مساحتی تا چند هزار متر مربع پراکنده می کند. مناطق آلوده برای ۳۰-۵۰ سال به منطقه ممنوعه تبدیل می شوند.

نیوزویک نوشت: در حالی که درباره انفجار بمب کثیف علیه مردم سابقه ای وجود ندارد، شواهد زیادی مبنی بر اثرات مضر تشعشعات خارج از استفاده از تسلیحات هسته‌ای، از جمله بدترین فاجعه های هسته‌ای که در تاریخ رخ داده است، وجود دارد. این دو حادثه در نیروگاه هسته ای چرنوبیل اوکراین در سال ۱۹۸۶ و نیروگاه هسته ای فوکوشیما دایچی ژاپن در سال ۲۰۱۱ به وقوع پیوست.

سفیر روسیه در آمریکا گفت: «نگرانی ما از این واقعیت است که کی یف دارای پایگاه تولیدی لازم و همچنین ظرفیت علمی و فنی است. اوکراین سه نیروگاه هسته‌ای فعال با ۹ استخر ذخیره سازی دارد که حاوی حداکثر ۱۵۰۰ تن اکسید اورانیوم غنی شده تا ۱.۵ درصد است.

وی افزود: در نیروگاه اتمی چرنوبیل مجموعه های سوخت حاوی اورانیوم ۲۳۸ به میزان ۲۲ هزار واحد و همچنین ذخایر اورانیوم ۲۳۵ و پلوتونیوم ۲۳۹ وجود دارد که جزء اصلی بار هسته ای هستند.

آنتونوف به نقل از وزارت دفاع روسیه گفت: وظیفه تولید بمب کثیف به دو سازمان اوکراینی واگذار شده است. وی بدون نام بردن از این سازمان ها گفت که کار در مرحله نهایی قرار دارد.

این مقام روس درباره ادعای آمریکا مبنی بر استفاده مسکو از راهبرد "پرچم دروغین" نیز گفت: هدف آمریکا، متهم کردن روسیه به استفاده از سلاح کشتار جمعی و راه اندازی کمپین اطلاعاتی بی سابقه علیه روسیه است.

راهبرد پرچم دروغین به عملیات‌هایی گفته می‌شود که توسط نهادهای نظامی، اطلاعاتی یا سیاسی به‌گونه‌ای انجام می‌شود که این تصور به‌وجود آید که گروه‌ها یا کشورهای دیگری این عملیات‌ها را انجام داده‌اند.

سفیر روسیه همچنین درباره «سناریوی خطرناک‌تری که کی یف در حال بررسی آن است» هشدار داد؛ طرحی که شامل اقدامات «تحریک آمیز در نیروگاه‌های هسته‌ای واقع در قلمرو تحت کنترل اوکراین و همچنین ایجاد وضعیت اضطراری ناشی از گلوله‌باران نیروگاه اتمی زاپاروژیا توسط نیروهای اوکراینی است».

آنتونوف افزود: این طرح ها می تواند منجر به حادثه ای مشابه با فجایع چرنوبیل و فوکوشیما شود که جهان گرفتار عواقب آن است.

آنتونوف از فقدان اقداماتی از سوی مقامات غربی به ویژه آمریکا، برای جلوگیری از اجرای چنین طرح هایی ابراز ناامیدی کرد و گفت کمک های اقتصادی و نظامی غرب، به اوکراین کمک می کند.

سفیر روسیه گفت: واشنگتن و متحدانش به جای فشار بر اوکراینی ها که کاملاً عقل خود را از دست داده‌اند، به آنها کمک مالی و نظامی می‌کنند و در واقع به حامیان و شرکای تروریسم هسته‌ای تبدیل می‌شوند. آنها در جنون روسیه ‌هراسی از این فرمول پیروی می کنند که هر ابزاری حتی اگر کاملاً جنون آمیز و غیرانسانی باشد، در صورت استفاده علیه کشور ما خوب است.

آنتونوف در اظهار نظر در مورد لفاظی‌های فزاینده هسته‌ای مسکو و واشنگتن درباره پیامدهای بالقوه گسترده‌تر رسیدن روابط دو کشور به پایین ترین سطح پس از بحران موشکی کوبا گفت کرملین برنامه‌ای برای استفاده از تاکتیک‌های مشابه در این زمینه در اوکراین ندارد.

بحران موشکی کوبا تقابل سیزده روزه میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوری سابق بود که در پی استقرار موشک‌های بالستیک میان‌برد شوروی در خاک کوبا آغاز شد. از این بحران اغلب به عنوان واقعه‌ای یاد می‌شود که به‌طور بالقوه‌ای می‌توانست جنگ سرد را به یک جنگ هسته‌ای تمام عیار تبدیل کند.

آنتونوف در اظهارنظر در مورد لفاظی‌های فزاینده هسته‌ای مسکو و واشنگتن درباره پیامدهای بالقوه گسترده‌تر رسیدن روابط دو کشور به پایین ترین سطح پس از بحران موشکی کوبا گفت کرملین برنامه‌ای برای استفاده از تاکتیک‌های مشابه در این زمینه در اوکراین ندارد.

بحران موشکی کوبا تقابل سیزده روزه میان آمریکا و اتحاد جماهیر شوری سابق بود که در پی استقرار موشک‌های بالستیک میان‌برد شوروی در خاک کوبا آغاز شد. از این بحران اغلب به عنوان واقعه‌ای یاد می‌شود که به‌طور بالقوه‌ای می‌توانست جنگ سرد را به یک جنگ هسته‌ای تمام عیار تبدیل کند.

وی اظهار داشت ما بارها گفته ایم که روسیه قصد استفاده از سلاح هسته ای در اوکراین را ندارد و هرگز از این سلاح ها استفاده نکرده است. در هیچ شرایطی و هرگز رهبران سیاسی و نمایندگان نظامی ما اشاره به استفاده از سلاح کشتار جمعی نکرده اند.

در حالی که بایدن شخصا درباره خطر «آرماگدون» (آخر الزمان) در جنگ اوکراین به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده است، آنتونوف گفت که تقاضای ما برای تغییر دیدگاه ها در این زمینه با گوش های ناشنوای غرب مواجه شده است.

وی افزود: بنابراین ما به طور فزاینده ای مجبور هستیم به افکار عمومی مراجعه کنیم. رسانه‌ها و کارشناسان مستقل در واقع آخرین فرصت برای بازکردن دیدگان همگان به روی واقعیت ها هستند و خطر ماجراجویی‌های غرب را که منجر به عواقب جبران‌ناپذیر و کشتار جمعی غیرنظامیان بی‌گناه می‌شود، روشن کنند.

پوتین در انتظار ژنرال زمستان برای حمله سراسری به اوکراین

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه منتظر از راه رسیدن «ژنرال زمستان» است تا یورش تمام عیار ارتش روسیه به مدد فصل سرما عملی شود.

به گزارش یورو نیوز، روسیه از مرزهای شرقی و جنوبی اوکراین وارد این خاک این کشور شده و مناطقی را به اشغال خود درآورده است و همچنان به حملات خود ادامه می‌دهد. با فرا رسیدن زمستان نشانی از کاهش شدت جنگ دیده نمی‌شود.

جوزپ بورل در نشست گروه هفت در آلمان، جایی که دیپلمات‌های ارشد هفت کشور صنعتی بزرگ جهان متشکل از آلمان، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، کانادا، آمریکا و ژاپن در آن گرد آمدند، سخن می‌گفت.

بورل در این نشست گفت:«روسیه کشور [اوکراین] را بطور سیستماتیک نابود می‌کند. میلیون‌ها اوکراینی به جریان برق دسترسی ندارند. و آنچه پوتین در پی آن است، فرو بردن کشور در تاریکی در زمان جنگ است، که جنایت جنگی است.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این نشست افزود: «زمستان در راه است. پوتین منتظر "ژنرال زمستان" است تا ارتش روسیه را یاری کند.»

اگرچه فرانسه و آلمان، دو کشور مطرح اتحادیه اروپا بار زمستانی گاز خود را بسته‌اند اما بحران انرژی ناشی از جنگ اوکراین همچنان نه تنها این دو کشور بلکه دیگر کشورهای اروپا را متاثر از خود کرده و صرفه جویی در زمستان در دستور کار دولت‌ها اروپایی قرار گرفته است. اوکراین نیز که زیرساخت‌های کشورهایی همچون آلمان و فرانسه را ندارد زمستان آسانی در پیش‌رو ندارد.

شاید منظور جوزپ بورل از به کاربردن عبارت «ژنرال زمستان» اشاره به پیروزی‌های بزرگی است که روس‌ها در فصل زمستان بدان دست یافته‌اند. بارزترین مثال پیروزی روس‌ها در جنگ‌های زمستانی، غلبه بر ارتش فرانسه تحت فرماندهی ناپلئون بناپارت در اوایل قرن ۱۹ و به زانو در آوردن ارتش نازی آلمان تحت رهبری هیتلر در جنگ جهانی دوم در نبرد استالینگراد است؛ پیروزی‌هایی که در آن روس‌ها دو ارتش بزرگ جهان را زمین‌گیر کردند.

وزاری خارجه کشورهای گروه ۷ از کمبود مواد غذایی و بحران انرژی در سایه تداوم حملات ارتش روسیه به زیرساخت‌های غیرنظامی ابراز نگرانی کردند.

آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان هم گفت:«اجازه نخواهیم داد تا سبوعیت این جنگ به کشتار جمعی سالمندان، کودکان و جوانان یا خانواده‌ها در ماه‌های زمستان منجر شود.»

نظامیان اوکراینی اگرچه پیشرفت‌هایی در جبهه‌های شمال شرق و جنوب شرق علیه ارتش روسیه داشته‌اند اما زمستان سخت برای سربازان و غیرنظامیان در راه است.

ولودیمیر زلنسکی،‌ رئیس جمهوری اوکراین، اخیر اعلام کرد که بیش از ۴ و نیم میلیون شهروند اوکراین بر اثر حملات ارتش روسیه موقتا از جریان برق محروم شدند. به گفته ویتالی کلیچکو، شهردار کی‌یف، روز جمعه ۴۵۰ هزار واحد آپارتمان در پایتخت نیز الکتریسته نداشتند.

اعضای گروه ۷ در نشست خود متعهد شدند تا در کنار سایر اقلام، ژنراتورهای مولد برق، وسایل گرمازا، خانه‌های کانتینری، چادر، تختخواب و پتو برای زمستان در اختیار دولت اوکراین قرار دهند.

سفر غیرمنتظره مشاور امنیت ملی آمریکا به کی‌یف

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز جمعه در سفری از پیش اعلام نشده به اوکراین سفر کرد.

وی در کی‌یف با «آندری یرماک» رئیس ستاد مشترک ارتش و «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس جمهور اوکراین نیز اعلام کرد که سفر مشاور امنیت ملی آمریکا به کی‌یف اشاره مهمی به حمایت واشنگتن از اوکراین دارد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که وزارت دفاع آمریکا ساعتی پیش از کمک 400 میلیون دلاری این کشور به اوکراین خبر داد.

بر اساس اعلام وزارت دفاع آمریکا، طی بسته کمک‌های جدید، 45 تانک T-72‌به اوکراین داده خواهد شد.

همچنین در بسته کمک‌های جدید، پهپادهای فونیکس و سامانه پدافند هوایی هاوک نیز قرار دارد.

چند روز پیش بود که وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود که فراهم کردن پدافند هوایی برای اوکراین همچنان اولویت نخست آمریکا به شمار می‌آید.

بر اساس اعلام پنتاگون، واشنگتن به زودی دو سامانه دفاع هوایی نایسامز به اوکراین ارسال خواهد کرد.

وزارت دفاع آمریکا همچنین مدعی شد که نشانه‌هایی وجود دارد که ایرانی‌ها در شبه جزیره کریمه برای حمایت از عملیات روسیه در خصوص پهپادها حضور دارند.

مقام آمریکایی ادعاها درباره پهپادهای ایران را تکرار کرد

رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ادعاها درباره ارسال پهپادهای ایران به روسیه برای بکارگیری در جنگ اوکراین را تکرار کرد.

بر اساس این گزارش، رابرت مالی مدعی شد: علیرغم تکذیب تهران، ادله پیرامون بکارگیری پهپادهای ساخت ایران در اوکراین واضح است. تهران گمان می کرد می تواند از عواقب کمک مخفیانه به تجاوزات وحشیانه روسیه شانه خالی کند، امری که روی نخواهد داد.

ادعاها درباره ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه در حالی است که امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک پیش از این تاکید کرد: بود ایران به طور مداوم از صلح و پایان فوری جنگ در اوکراین حمایت کرده و علیرغم موافقتنامه همکاریهای دفاعی دوجانبه، هرگز به طرف‌های جنگ، سلاح برای استفاده در جنگ اوکراین نه قبل و نه بعد از درگیری نداده است.

سفیر و نماینده دائم کشورمان که در نشست شورای امنیت سازمان ملل تحت عنوان صلح و امنیت بین المللی سخن می‌گفت، استدلالات ایران پیرامون رد ادعاهای کشورهای غربی مبنی استفاده از پهپاد ایرانی در جنگ اوکراین و ارتباط آن با قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد توافق هسته‌ای را مطرح کرد.

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران گفت: تعدادی از کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل از جمله آمریکا دیگر کشورها را به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ متهم کرده در حالی که آنها خود به نقض فاحش همه تعهدات حقوقی تحت همان قطعنامه ادامه می‌دهند. مثال بارز این نقض تعهد، خروج غیر قانونی ایالات متحده از توافق هسته‌ای و تداوم این نقض تعهد در زمان حال به عنوان اهرمی برای چانه زنی می‌باشد. اقدامی که نقض آشکار و فاحش قواعد آمره حقوق بین الملل، منشور ملل متحد و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت محسوب می‌شود.

نظر شما