به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدجواد ایزدیان در این خصوص اظهار داشت: با تولید ذرت علوفه ای بخشی از نهاده های مورد نیاز دامداران شهرستان جغتای و منطقه در شرایط خشکسالی و کمبود علوفه تامین شده است.
وی افزود: حدود چهار هزار هکتار از زمین های شهرستان جغتای زیر کشت ذرت علوفه ای رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۵۰ تن محصول برداشت شده است.
جغتای با سطح زیر کشت ۳۴ هزار هکتار محصولات زراعی و باغی، یکی از مراکز اصلی تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته، در غرب خراسان است.
∎