شناسهٔ خبر: 56901872 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی مطرح کرد؛

امکان تردد و پهلوگیری کشتی‌ های تجاری در بندر آستارا

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از امکان تردد و پهلوگیری کشتی‌ های تجاری با آبخور بیش از ٤/٦٠ متر در بندر آستارا و انجام بیش از سه میلیون مترمکعب لایروبی در کانال دسترس و حوضچه خبر داد.

صاحب‌خبر -
تین نیوز
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از امکان تردد و پهلوگیری کشتی های تجاری با آبخور بیش از ٤/٦٠ متر در بندر آستارا و انجام بیش از سه میلیون مترمکعب لایروبی در کانال دسترس و حوضچه خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، مجید علی نازی، عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، با تاکید بر سیاست اصولی و صحیح دولت سیزدهم مبنی بر گسترش ترانزیت دریایی به ظرفیت های ترانزیتی و صادراتی بندر چند منظوره آستارا اشاره کرد و گفت: این بندر خصوصی حلقه اتصال کوتاه ترین مسیر تجارت دریایی بین کشورهای حوزه آسیای میانه و آفریقا و اروپا است که علاوه بر استان گیلان می تواند بر رشد اقتصادی استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل نیز تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به منظور تامین عمق مناسب قابل دریانوردی در طول سال های گذشته بیش از سه میلیون مترمکعب لایروبی در کانال دسترس و حوضچه بندر آستارا انجام داده است، افزود: اقدام اخیر نیز با استفاده از تجهیزات ملکی سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه شمال و در راستای تعهدات پیش بینی شده در قرارداد اجاره بلند مدت بندر آستارا و الحاقیه های مربوطه انجام پذیرفته است.

به گفته معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، با مهیا شدن شرایط جدید با عمق پنج و نیم متر، از این پس امکان تردد و پهلوگیری کشتی های تجاری با آبخور بیش از ٤/٦٠ نیز برای این بندر فراهم شده است.

علی نازی در خصوص چگونگی نگه داشت عمق مناسب این بندر تصریح کرد: این کار مستلزم مدیریت بهینه تجهیزات لایروبی موجود در حوزه شمال و همچنین ایجاد زمینه های مناسب جهت ترغیب بخش خصوصی به ورود موثر و تامین تجهیزات مورد نیاز است.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، معاون دریایی این سازمان، امکان ورود و تردد کشتی ها با آبخور مناسب را از مزیت های اتمام عملیات لایروبی دانست و خاطرنشان کرد: این امر می تواند توسعه و شکوفایی اقتصادی بیش از پیش بندر و منطقه را در پی داشته باشد تا هرچه بیشتر شاهد ارتقا نقش این بندر استراتژیک در افزایش میزان ترانزیت دریایی همسو با سیاست های اعلامی دولت سیزدهم باشیم.

 

نظر شما