شناسهٔ خبر: 56812626 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

موافقت عون با متن توافق ترسیم مرزی لبنان و رژیم صهیونیستی

فرستاده ویژه آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی، پیام رسمی آمریکا در این باره را تحویل رئیس‌جمهور لبنان داد.

صاحب‌خبر -

«آموس هوچشتاین» فرستاده ویژه آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم ترسیم مرزی میان لبنان و رژیم صهیونیستی، امروز (پنجشنبه/۵ آبان) با «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان در کاخ ریاست‌جمهوری «بعبدا» دیدار کرد.

بر اساس گزارش «النشره»، در این دیدار «الیاس بوصعب» معاون رئیس پارلمان لبنان، «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان و اعضای هیأت مذاکره‌کننده حضور داشتند.

در این گزارش آمده: هوچشتاین در این دیدار "پیام رسمی آمریکا" درباره ترسیم مرزهای دریایی جنوبی با فلسطین اشغالی را تحویل عون داد.

الیاس بوصعب از امضای این پیام رسمی توسط عون و موافقت لبنان با پیام آمریکا درباره مذاکرات ترسیم مرزی خبر داد.

هوچشتاین طی سخنانی گفت: این یک روز تاریخی است و ما در آن به توافقی تاریخی رسیدیم که فرصت‌های زیادی را برای لبنان فراهم می‌کند. آنچه مهم است این است که در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد و امید است که این توافق فرصتهای اقتصادی  برای لبنان به وجود آورد.

موافقت عون با متن توافق ترسیم مرزی لبنان و رژیم صهیونیستی

وی ادامه داد، این توافقنامه، اجازه آغاز کار در میدان نفتی «قانا» را (به لبنان) می‌دهد و حق ملت لبنان در بندهای توافقنامه مذکور تضمین شده است.

 وی ادامه داد، عون هیأتی را از طرف خودش مأمور کرده تا این پیام را به هوچشتاین در الناقوره تحویل دهد و همچنین وزارت خارجه لبنان نیز پیامی برای سازمان ملل خواهد فرستاد.

«رأی الیوم» دیروز (چهارشنبه) در این باره نوشته بود، عون در دیدار با هوچشتاین، «ضمیمه شماره یک» را که پیوست متن نهایی توافق مرزی است، امضا می‌کند.  

دفتر هوچشتاین در همین باره اعلام کرد، وی پس از دیدار با مقامات لبنانی عازم الناقوره می‌شود تا اقدامات نهایی برای اجرایی شدن این توافق را انجام دهد و پس از آن دو طرف، مختصات دریایی را به سازمان ملل تحویل خواهند داد.

در ادامه این بیانیه آمده، هوچشتاین پس از آن به فلسطین اشغالی می‌رود و دیداری با مقامات این رژیم خواهد داشت.

از اکتبر سال ۲۰۲۰ مذاکرات فنی میان رژیم صهیونیستی و لبنان برای حل اختلافات مرزی دریایی با میانجی‌گری آمریکا آغاز شده است.

 

نظر شما