شناسهٔ خبر: 56644045 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

اطلاع رسانی تبلیغی

قیمت رشته پلویی سبوس دار و خواص آن برای سلامتی

رشته پلویی یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و مقوی می باشد که علاوه بر طعم مطلوبی که دارد از خواص درمانی بی نظیر و فراوانی برخوردار می باشد.

صاحب‌خبر -

از قدیم الایام پخت و طبخ رشته پلو شب سال تحویل یکی از رسیوم بسیار دیرینه و پسندیده ای بوده است که هر ساله توسط بزرگ هر خانواده صورت می پذیرد آنها عقیده داشتند که اگر فردی در شروع سال از این غذا بخورد رشته کارها تا آخر سال در دست او خواهد بود.

قیمت رشته پلویی سبوس دار و خواص آن برای سلامتی

رشته پلو مجلسی در اصل ترکیبات و مواد اولیه خ ود را از سبوس گندم گرفته است بنباریان همچون برنج دارای نشاسته و کالری بالایی خود خواهد ضمن اینکه پروتئین بسیار زیادی نیز در این ماده موجود می باشد و برای عموم افرادی که به ورزش یا فعالیتهای کاری سنگین می پردازند کاملا موثر واقع خواهد شد برای تان ایطور مصال می زنیم که یک رشته پلو به طور معمول تا 2000 کیلوکالری است که اگر بخواهید آن را بین 4 نفر تقسیم کنید به هر نفر بالغ بر 500 کیلوکالری خواهد رسید.

اما از این موضوعات که بگذریم رشته پلو دارای ارزش غذای فراوانی است و برای عموم افراد مفید و پرفایده خواهد بود اما اینکه برای چه کسانی ارز ارزش غذایی بالاتری برخوردار است موضوعی است که قصد داریم در ادامه به بیان آن بپردازیم.

 

رشته پلویی سبوس دار

اغلب تولید کننده های ایرانی رشته پلویی سبوس دار را به صورت ارگانیک و طبیعی به تولید می رسانند که از هیچ مواد شیمیایی و نگهدارنده ای استفاده نشده است لذا این مزیت باعث شده تا افرا بیشتری تشویق به تهیه این محصولات شوند و آن را در برنامه غذایی هفتگیشان قرار دهند.

برای تهیه این رشتها از هیچ گونه نمکی استفاده نکرده و در کل از آرد گندم طبیعی تولید می شوند. بسته بندی این محصولات متنوع بوده و افراد می توانند به راحتی به هر میزانی که قصد دارند آن را تامین کننده ها سفرش دهند.

رنگ این رشته ها قهوه ای و یا کرمی تیره می باشد که به علت دارا بودن سبوس در گندم به این رنگ تولید می شوند.

قیمت رشته پلویی سبوس دار و خواص آن برای سلامتی

بسیاری از افراد این رشته پلویی سبوس دار  را همراه با برنج یا به صورت ساده نوش جان می کنند یا در کنار مرغ، ماهی یا چرخ کرده سرو می کنند که کاملا به صورت سلیقه ای می باشد و شما می توانید با توجه به ذائقه خانواده تان این غذای لذیذ را تهیه کنید.

صادرات این محصول خوشبختانه دارای جایگاه مطلوبی بوده که کشورهای همسایه و عراق از بهترین مقاصد صادراتی هستند که سالانه میزان قابل توجهی از این محصولات را تهیه کرده که این امر منجر به سود دهی زیاد برای فرد تولید کننده می باشد همچنین با صادرات این محصول می توان تا حد زیادی ارز آوری را گسترش داد و اقتصاد بازار داخلی را تا حد ممکن به بالا ترین سطح ممکن رساند.

 

رشته پلویی زنجان

شرکتها و برندهای مختلفی در خصوص تولید رشته سوپ و رشته پلویی مشغول به فعالیت هستند اما این محصول به صورت محلی و سنتی نیز تولید می شود که یکی از شهرهای تولید کننده آن زنجان است.

در مطالب فوق دو روش برای تهیه رشته پلو ذکر شد، اگر شما به مرغ علاقه دارید می توانید به روش زیر آن را تهیه کرده و به غذای خود اضافه کنید.

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سینه مرغ، نمک، زردچوبه، فلفل و مقداری پیاز داغ را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل آن قرار دهید سپس مواد را با یکدیگر تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند سپس آنها را به قابلمه ای منتقل کنید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغها به صورت کامل پخته شوند، پس از اینکه مرغها پختند آنها را قطعه قطعه کنید یا اینکه به صورت ریش ریش شده در آورید و مقداری زعفران دم کرده به آنها اضافه کنید و در نهایت آنها را با برنج و رشته های پخته شده مخلوط کنید.

قیمت رشته پلویی سبوس دار و خواص آن برای سلامتی

ایرانیها معمولا با توجه به رسوماتی که دارند رشته پلویی زنجان را ایام نوروز و شب چهارشنبه سوری درست می کنند، همچنین این غذا را می توان به صورت بدون گوشت نیز پخت تا برای افرادی که رژیم گیاه خواری دارند مناسب و قابل خوردن باشد.

در تهیه رشته پلو به این نکته توجه داشته باشید که رشته پلویی مقداری شور است به همین دلیل باید به مصرف نمک در این غذا دقت کنید تا غذای شما شور نشود، همچنین باید به مدت زمانی که رشته ها داخل آب جوش قرار دارند نیز دقت داشته باشید.

نظر شما