حجت الاسلام والمسلمین سید حسین سید صامعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روز جهانی قدس امسال در حالی برگزار می شود که چنگال خونین رژیم صهیونیستی گلوی ملت قهرمان فلسطین را در غزه با بمب های سمی سخت می فشارد.
وی با اشاره به نقش مهم رسانه های داخلی کشورمان در مقابله با سانسور خبری رژیم غاصب صهیونیستی و کشورهای وامدار آن گفت: رسانه های ایران باید اخبار و واقعیت های این نسل کشی و جنایات را به بهترین شکل به گوش جهانیان برسانند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی صحنه در ادامه با اظهارشگفتی از سکوت صلح طلبان جهان و سازمان ها و کشورهای مدعی حقوق بشر در مقابل این جنایات گفت: این کشورها که ادعای حقوق بشر و پیشرفت را دارند در مقابل این همه نسل کشی و کشتار زنان و کودکان حرفی نمی زنند و چهره واقعی خود را نمایان کردند.
وی در ادامه افزود: حضور در راهپیمایی امسال روز جهانی قدس به علت محکوم کردن گروهک های ملحد ضد اسلام و برگرفته از تفکر صهیونیسم همچون داعش و النصره و همچنین اعلام انزجار از حملات موشکی اخیر اسراییلی ها به سرزمینی بی دفاع، با سال های گذشته بسیار متفاوت است.
سید صامعی تصریح کرد: حماسه مقاومت و پایداری ملت فلسطین و مردم مظلوم غزه در نبردی کاملاً متفاوت از نبردهای پیشین همانند جنگ 33 روزه و جنگ 22 روزه و جنگ هشت روزه، رژیم صهیونیستی را به اوج استیصال و درماندگی رسانده اند.
وی خاطرنشان کرد: قدس همچنان سمبل همبستگی و وحدت امت اسلامی در رویارویی با رژیم اشغالگر قدس و نمادی از مقابله مسلمانان و مستضعفان جهان با استکباری جهانی است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی صحنه تصریح کرد: در شرایطی که جهان اسلام برای مقابله با رژیم اشغالگر قدس به همدلی، اتحاد و انسجام بیشتر نیاز دارد، حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس واجب است و همه باید در این اجتماع بزرگ شرکت کنند.
وی در پایان از مردم مومن و روزه دار شهرستان صحنه دعوت کرد تا در صفوفی به هم فشرده در روز جمعه سوم مرداد و با فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس حضوری حماسی داشته باشند.
7454/567
رییس تبلیغات اسلامی صحنه:رژیم غاصب صهیونیستی به آخرعمرش نزدیک شده است
کرمانشاه - ایرنا - رییس اداره تبلیغات اسلامی صحنه با اشاره به وقایع اخیر در غزه گفت: رژیم غاصب صهیونیستی با تکرار این جنایات به آخرعمرش نزدیک شده است.
صاحبخبر -