شناسهٔ خبر: 56456783 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تماشاخانه دیجیتال در شهرستان سربیشه افتتاح شد

سالن سه منظوره نگارخانه، نقد فیلم و پلاتوی نمایشی روز یکشنبه با حضور جمعی از مسوولان در شهرستان سربیشه افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، تماشاخانه دیجیتال (طلوع هنر) با قابلیت کنترل کامل تجهیزات نور، صدا و تصویر از طریق گوشی و تبلت‌های اندرویدی، بدون نیاز به اتاق فرمان و طراحی سامانه کنترل یکپارچه هوشمند در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سربیشه راه‌اندازی شده است.

مراحل تجهیز و ساخت سالن توسط عارف قاسمی و رضا رفیعی با هزینه شخصی انجام شده و شامل چهار پروژکتور تخصصی تئاتر، ست نور نگارخانه‌ای، تابلوی کنترل (وای فای) نور و تصویر، سامانه صوت بلوتوثی، ست نصب تابلوی نگارخانه‌ای قابل جابه‌جایی و سکوهای نشیمن متحرک است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی امروز علاوه بر حضور در مراسم افتتاح این مجموعه، در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سربیشه نیز حاضر شد و گفت: استفاده از ظرفیت نخبگان و جوانان فعال فرهنگی به منظور تقویت شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها در تشکیل تیم‌های تخصصی و اندیشه‌ورز شورای فرهنگ عمومی برای اجرایی شدن مصوبات شورا امری ضروری است.

علی فرخنده افزود: یکی از برنامه‌های محوری که مطالبه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تاکید نماینده ولی فقیه در استان و استاندار همچنین از برنامه‌های کاری این مجموعه است، ضرورت فعال شدن شورای فرهنگ عمومی در سطح استان و شهرستان‌هاست.

وی تصریح کرد: نکته‌ای که مورد تاکید نماینده ولی فقیه در استان و استاندار نیز قرار گرفته اینکه راهبرد شورای فرهنگ عمومی در استان و شهرستان‌ها این است که جلسه برای جلسه نباشد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی با ارایه توضیحاتی درباره نقشه مهندسی فرهنگی کشور گفت: در خراسان جنوبی برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به‌صورت مدون و آماده وجود ندارد، به همین جهت با تبیین نقشه هر دستگاه و جمع‌آوری آن در دبیرخانه که در حال انجام است می‌توان برش استانی سند مهندسی فرهنگی کشور را مشخص کرده و چراغ راه مجموعه‌های فرهنگی استان باشد.

وی با تاکید بر اینکه اولویت‌های فرهنگی نقشه مهندسی دستور کار ما در استان خواهد بود گفت: ۱۰ اولویت فرهنگی در نقشه مهندسی فرهنگی کشور ترسیم شده که آنها را دنبال خواهیم کرد.

فرخنده افزود: شورای فرهنگ عمومی براساس وظایف اصلی باید در گام اول نسبت به شناخت وضعیت فرهنگی شهرستان اشراف کاملی داشته باشد و به‌صورت مساله‌محور نسبت به تصمیم‌گیری اقدام کنند.

وی با بیان اینکه باید زمان‌بندی برای جلسات مشخص شود و برنامه‌ مدون و مستمر داشته باشیم گفت: همه مباحث قابل طرح در این جلسه نیست لذا باید هیات اندیشه‌ورز در کنار شورا داشته باشیم تا مواردی که نیاز به کار تخصصی دارد از نظرات این گروه استفاده شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی بر هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: نهادهای متولی فرهنگ و هنر و رسانه در استان کم نداریم که اگر برنامه‌ها به‌صورت موازی انجام شود، اثرگذاری کمتری خواهد داشت لذا مجموعه‌های متولی فرهنگ باید به‌صورت فصلی همدیگر را ملاقات کنیم تا بتوان کار هدفمند را دنبال کرد.

وی افزود: با در کنار هم قرار دادن ظرفیت‌ها و امکانات موجود در نهادهای فرهنگی استان می‌توان کارهای بزرگی انجام داد و فرصت‌های بی شماری پیش رویمان است که می‌توان با اقدام مشترک و تعامل دوسویه به آنها جامه عمل پوشاند و بخشی از کاستی‌های فرهنگی را هم جبران کرد.

فرخنده به ظرفیت بالای فرهنگی و هنری شهرستان سربیشه اشاره کرد و گفت: زیرساخت‌های فرهنگی و هنری این شهرستان از جمله تکمیل سالن مجتمع فرهنگی و هنری ضروری است.

وی با اشاره به تاکید و نگاه مثبت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اجرای پروژه‌های فرهنگی و هنری نیمه‌تمام در استان‌ها، از اختصاص ۷۵ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ساخت مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان سربیشه در سفر دوم رئیس جمهور به استان خراسان جنوبی خبر داد.

انتهای پیام/۳۶۳۵

نظر شما