شناسهٔ خبر: 56323912 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیت‌الله رئیسی: آمریکایی‌ها اگر نقض پیمان نکنند، امکان توافق خوب وجود دارد

تهران- ایرنا- رئیس جمهور گفت: اگر آمریکایی‌ها به تعهدات خود عمل کرده، تحریم‌ها را بردارند و نقض پیمان نکنند، امکان توافق خوب وجود دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در  گفت‌وگویی درباره توافق مذاکرات گفت: توافق از آن دسته مسائلی است که اگر آمریکایی‌ها می‌خواهند به آن برگردند باید نخست به اجرا تعهدات خود بازگردند و به تعهدات خود عمل کنند و تحریم‌ها را بردارند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها باید به آنچه در برجام به آن متعهد شده‌اند، عمل کنند، ادامه داد: اگر نقض پیمان نکنند، امکان توافق خوب وجود دارد.

رئیس دولت سیزدهم اظهار داشت: مذاکره کنندگان ما دیدگاه‌های خود را صریح بیان کردند، طوری که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رسما گفت که دیدگاهی که ایرانیان مطرح کردند کاملا منطقی و قابل دفاع است.

آیت‌الله رئیسی در پاسخ به اینکه پیش بینی شما از مذاکرات چیست؟ ، گفت: امروز توپ در زمین آمریکایی‌هاست و باید تصمیم بگیرند که درست و براساس تعهدات خود عمل کنند.

وی افزود: نظرات و شرایط جمهوری اسلامی ایران نیز رسما اعلام شده است.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پس از شرکت و سخنرانی در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، شرکت و سخنرانی در اجلاس تحول آموزش در سازمان یونسکو، دیدار با برخی رهبران ادیان، دیدار با متخصصان و کارشناسان سیاست خارجی آمریکا، دیدار با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی، برگزاری نشست مطبوعاتی و دیدار با ایرانیان مقیم این کشور دقایقی قبل نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد.

رئیس جمهور در این سفر همچنین با رئیس جمهور فرانسه، رئیس جمهور بولیوی، نخست وزیر پاکستان، نخست وزیر عراق، رئیس جمهور سوئیس، نخست وزیر لبنان، نخست وزیر ژاپن، رئیس جمهور فنلاند، رئیس جمهور صربستان، نخست وزیر ارمنستان، رئیس جمهور زیمبابوه و دبیرکل سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.

سفر رئیسی به نیویورک در ادامه تلاش‌ها برای تحقق «نظم عادلانه بین‌المللی از طریق چندجانبه‌گرایی اقتصادی» انجام شد.

 رئیس جمهوری بعد ازظهر دوشنبه به وقت محلی به محض ورود به نیویورک در اجلاس تحول آموزش سازمان ملل که با همکاری یونسکو برگزار شد، با بیان اینکه معتقدیم تحول در آموزش بدون توجه به خانواده، عدالت و معنویت میسر نخواهد بود، گفت: ایران سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خود را با ابتناء به فلسفه تربیتِ ایرانی- اسلامی و بدون اتکا به رویکردهای تک بعدیِ سکولارِ موجود در سند ۲۰۳۰ تدوین کرده است.

رئیس جمهور اسلامی ایران همچنین برای نخستین بار در نشست سران هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک حضور یافت.

نظر شما