شناسهٔ خبر: 56183474 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

اجراي قانون نظام پايانه‌هاي فروشگاهي با کمک بورس

صاحب‌خبر -
اجراي قانون نظام پايانه‌هاي فروشگاهي با کمک بورس
خبرگزاری آریا-رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: شرکت‌های بورسی بیشترین حجم فعالیت را در بین بنگاه‌های اقتصادی دارند و با کمک این شرکت‌ها گام بزرگی در اجرای قانون نظام پایانه‌های فروشگاهی برداشته خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، داود منظور در همایش تبیین نظام پایانه‌های فروشگاهی و مودیان مالیاتی، گفت: عملیات اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی یکی از تکالیف بر زمین مانده‌ای بود که از زمان تصویب این قانون در سال 98 تاکنون بیش از دو سال و نیم از آن می‌گذرد و حالا پس از گذشت 15 ماه اجرای آن شروع می‌شود.
وی افزود: برای سازمان افتخار بسیار بزرگی است که یک نیاز ملی و یک تکلیف قانونی را بعد از دو دهه اجرا و که نظام مالیاتی را به یک نظام روز آمد و جهان تراز تبدیل می‌کند.
منظور ادامه داد: پایانه‌های فروشگاهی و فعالان اقتصادی مکلف هستند هنگامی که تراکنش و عملیات خرید و فروش را انجام می‌دهند این عملیات را به صورت الکترونیک ثبت و نسخه‌ای از صورتحساب صادر شده را برای پایگاه اطلاعاتی سازمان مالیاتی ارسال کنند.
وی عنوان کرد: اهمیت کار شفاف‌سازی است و مربوط به کسب‌وکار‌ها و خرید و فروش‌هاست و این امر می‌توان با فعالان اقتصادی به زبان اعداد و اطلاعات مستند صحبت کرد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: با توجه به اینکه شرکت‌های بورسی بیشترین حجم فعالیت را در بین بنگاه‌های اقتصادی دارند و بخش بزرگ اقتصاد و تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده‌اند، بنابراین با اجرای این قانون، گام بزرگی به کمک شرکت‌های بورسی و فرابورسی برداشته خواهد شد.
وی با اعلام اینکه شرکت‌های بورسی بسیار شفاف هستند، اظهار کرد: پیوستن شرکت‌های بورسی به سامانه پایانه فروشگاهی کار آسانی است و آنان با پیوستن به سامانه با ساز وکاری که برای‌شان تعریف شده، کار خود را شروع می‌کنند.
منظور خاطرنشان کرد: این شروع مهم با حضور ارزشمند شرکت‌های بورسی و فرابورسی، گام ما را در اجرای قانون محکم‌تر می‌کند.
وی ضمن تقدیر و تشکر از آقای عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و همراهی ایشان با سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: قانون پایانه‌های فروشگاهی بارزترین و گسترده‌ترین نماد هوشمند نظام مالیاتی است؛ به گونه‌ای که از روستا تا شهر و از تولیدکننده تا واردکننده و تا نقطه نهایی واحد‌های صنفی در سامانه با مردم تعامل انجام می‌شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور یادآور شد؛ اجرای این قانون به طور قطع درآمد‌های مالیاتی کشور را افزایش می‌دهد و ما در نظام مالیاتی تلاش داریم تمام مراودات با مردم را از درگاه خدمات الکترونیک و پنجره واحد انجام دهیم.

نظر شما