شناسهٔ خبر: 56175803 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

سقوط عجیب تیم چهار طلایی کشتی فرنگی ایران در صربستان ۲۰۲۲

بنا بدون طلا! / میرزازاده هم نقره‌ای شد

ناکامی کشتی فرنگی ایران در کسب طلا در حالی بود که ایران سال گذشته و در پایان جهانی نروژ با ۴ طلا و ۲ برنز بعد از روسیه به عنوان نایب قهرمانی جهان رسید، اما امسال بدون طلا و تنها با دو نقره و یک برنز نتوانست روی سکوی اول تا سومی قرار بگیرد.

صاحب‌خبر -

تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۲ بدون کسب حتی یک نشان طلا در ده وزن، به مقام چهارمی بسنده کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ کشتی ایران می‌توانست برای اولین بار در تاریخ قهرمان همزمان کشتی آزاد و فرنگی دنیا باشد که این اتفاق نیفتاد و از حالا زمزمه برکناری محمد بنا شنیده می‌شود. 

در آخرین شب از مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۲ جهان که از روز شنبه (نوزدهم شهریور) در سالن استارک آره‌نای بلگراد آغاز شده است، امین میرزازاده تیم ملی ایران را صاحب یک مدال نقره کرد.

بنا بدون طلا ! / میرزازاده هم نقره‌ای شد

امین میرزازاده که در دور مقدماتی از سد علیمخان سیزدیکوف قزاق، صباح شریعتی از تیم ملی آذربایجان و یاکوبی کاجایا از گرجستان گذشته بود و در مبارزه نیمه‌نهایی نیز کانتاس کنیستاتاس از لیتوانی را از پیش روی برداشت، در مبارزه فینال مقابل رضا کایالپ، دارنده ۴ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز و یک نقره و ۲ برنز المپیک قرار گرفت.

در تایم اول اخطار کم‌کاری به کایالپ داده شد که میرزازاده نتوانست فنی روی حریف قدرتمند خود اجرا کند و فقط یک امتیاز گرفت. در تایم دوم، اخطار به امین میرزازاده داده شد که در خاک مقابل کایالپ مقاومت کرد. با وجود این، به دلیل آنکه کشتی‌گیر ترک امتیاز آخر (پوئن اخطار) را گرفته بود، او یک – یک برنده بود.

امین میرزازاده بهتر و هجومی‌تر از کایالپ به مبارزه ادامه داد تا اخطار دوم که البته امتیازی نداشت، هم به کشتی‌گیر ترک داده شود که میرزازاده خواست کشتی در سرپا دنبال شود، اما کشتی با همان نتیجه یک-یک به سود کایالپ تمام شد.

 

بنا بدون طلا ! / میرزازاده هم نقره‌ای شد

پیش از این، تیم ملی فرنگی ایران با محمدرضا گرایی در ۶۷ کیلو و محمدهادی ساروی در ۹۷ کیلوگرم، صاحب دو نشان نقره و برنز جهان شده بود.


ترکیه فاتح نبرد خالی از روس

تیم ترکیه با ۱۲۵ امتیاز قهرمان جهان شد. آذربایجان با ۱۱۸ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی رسید و صربستانِ میزبان که تنها با ۶ کشتی‌گیر در مسابقات شرکت کرده و ۴ طلا گرفته بود، با ۱۱۰ امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفت.

مدال‌های طلای اوزان دهگانه کشتی فرنگی جهان نیز به صربستان (۴ طلا)، ترکیه ۲ (طلا)، قرقیزستان (۲ طلا)، آذربایجان و ارمنستان رسید.

نظر شما