در ساخت سیستم مدرن کرتین وال شیشه ای، ساختاری متشکل از واحدهای بزرگی است که بر اساس فناوری های پیشرفته و بر طبق استانداردهای جهانی در قطعات مشخصی تولید می شود و سپس آن را به محل مورد نظر حمل کرده و بر روی ساختمان نصب می کنند.
معمولا برای تشکیل قاب های فلزی از پروفیل های آلومینیوم استفاده می شود. از این پروفیل ها تحت عنوان لامل نیز نام می برند. پیش از انتقال به محل، دریچه های بازشویی که بر روی نمای شیشه ای مدرن وجود دارند در واحدهای مخصوصی تعبیه می شوند.
بررسی کاربرد و مزایای نمای سرامیک خشک
در سال 1970 در ایالت متحده آمریکا برای نخستین بار نمای سرامیک خشک مورد استفاده قرار گرفت و به عنوان مدرنترین نوع facade در صنعت سازه و ساختمان، تحول بزرگی ایجاد کرد. برای آسمان خراش ها و ساختمان های بلند، فشاری که بر اثر باد بر نمای آنها وارد می شود، تبدیل به مشکل اساسی شده است که می توان با استفاده از dry ceramic facade این مشکل را حل کرد.
نمای سرامیک خشک در مکان های مختلف از جمله ایستگاه های مترو، ساختمان های اداری، مسکونی، تجاری مورد استفاده قرار می گیرد که در ایران شرکت آرمن طرح و نما مجری آن است که می توانید اینجا کلیک کنید و اطلاعات بیشتری بدست آورید.
یکی از مسائل مهم این است که در نصب آن از هیچگونه ملات سیمانی استفاده نمی شود. از جمله روش هایی که برای نصب آن مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:
-
نصب نمایان
-
نصب غیر نمایان
-
نصب کلیپس پنهان شیاری
استفاده از نمای سرامیک خشک مزایای بسیاری دارد. همین مزایا سبب شدهاند که این روش در صنعت ساختمان، تایید بسیاری از استانداردهای جهانی را اخذ کند. همچنین بسیاری از معماران و طراحان سراسر جهان آن را مورد تایید دانستهاند. یکی از زیر مجموعه های اصلی این نما، سرامیک خشک پرسلانی است که یک محصول پیشرفته بشمار می آید که در فرآیند تولید آن، برای ورقه ورقه نمودن از دستگاه های پیشرفته استفاده می شود.
با توجه به اینکه در مراحل پخت آن از فناوری های روز استفاده می شود؛ این محصول در مقابل عوامل محیطی، دما و فشار دارای مقاومت بالایی است. در مراحل نصب این نما، استفاده از پنل های آلومینیومی جایگزین ملات شده است. همین امر سبب شده که مجری با ارائه دفترچه محاسبات سازه ای بتواند این طرح را در برج های بلند نیز اجرا کند.
تاثیر نمای پانچ متال در زیبایی ظاهر ساختمان
یکی از نماهای مدرن در ساختمان ها، نمای پانچ متال است که دارای نام های اکستنشن متال و ورق مش نیز می باشد. استفاده از پانج متال سبب می شود که تابش نور خورشید به فضای داخل ساختمان کاهش پیدا کرده و در نتیجه در بخش سیستم سرمایش، انرژی کمتری مصرف شود. این طرح به دلیل ایجاد حالت نیم سایه، در سقف های کاذب نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
اجرا و نصب Punch Metal در facade ؛ سبب می شود که ظاهر ساختمان، شیک و زیبا شود. برای اجرای درست و اصولی پروژه پانچ متال بهتر است این امر را به افراد متخصصی که در این حوزه دانش و تجربه کافی دارند بسپارید.
تیم حرفه ای آرمن در زمینه طراحی و اجرای طرح های گوناگون پانچ فلزی دو پوسته دارای تخصص ویژه و تجربه کافی است. این تیم متخصص، پروژه های مختلف مربوط به اجرای پانچ متال را به بهترین شکل ممکن و با بالاترین کیفیت انجام داده و رضایت حداکثری مشتریان خود را کسب کرده است.
به کمک نمای پانچ متال، صنایع گوناگون و شرکت های تجاری، به راه حل متفاوتی دست می یابند. در تولید محصولات ورق فلزی پانچ شده موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله این موارد میتوان به منگنه، پرس تولید میله، شکاف، سوراخ و... اشاره کرد. سوراخکاری برای اهداف مختلفی در نظر گرفته می شود. از جمله این اهداف می توان به افزایش زیبایی ظاهر محصول و همچنین بالا بردن میزان سازگاری آن با نیازهای سازنده اشاره کرد.
نمای پانچ متال در تمام حوزه های معماری کاربردی است و دارای تنوع بالایی می باشد. در دنیای معماری، ورق پانچ متال دارای تاثیر بسیاری است. قابلیت آن در برش، قالب و مشت به هر شکلی سبب شده که مهندسان و معماران بتوانند فضاهای زیبا و کاربردی را ایجاد کنند.
مزایا و ویژگی های سیستم شیشه ای اسپایدر
با گذشت سالیان بسیاری از تولید شیشه و استفاده از آن در مصارف گوناگون صنعت ساختمان، تولید کنندگان این عرصه، اقدام به ساخت نماهای شیشه ای جدیدی نمودهاند. برای facade شیشه ای، محصولات بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این محصولات، سیستم نمای اسپایدر است که برای مصارف مختلف از آن استفاده می شود و با تکنولوژی بالا تولید می گردد. تحولات بزرگی در ساختار این سیستم در حال ایجاد هستند.
دیوارهای شیشه ای عنکبوتی اسپایدر برای متصل نمودن شیشه ها به یکدیگر؛ به منظور تشکیل دادن کاربرد نمای منعطف و بدون مانع؛ انواع سازه های سبک و سنگین و انواع گوناگونی از اجزای اسپایدر را مورد استفاده قرار می دهند. این سیستم مدرن شیشه ای، کاملا خود ایستا است. در سیستم اسپایدر به وسیله اتصالات نقطه ای، شیشه به سازه اصلی ساختمان متصل می گردد و برای ساختمان های مختلف مانند هتل، دانشگاه، مدرسه، ساختمان های نظامی، اداری، تجاری و... نمای مدرن و شفافی را ایجاد می کند.
از جمله مزایای سیستم اسپایدر عبارتند از:
-
دارا بودن اتصالات محکم و سبکی آن
-
سهولت و سادگی اجرای جزئیات
-
دارای طرح و شکل متنوع
-
دارای عملکرد عایق صوتی، رطوبتی و حرارتی
-
دارای مقاومت بالا در زمان زلزله
-
امکان جابجایی
-
شفاف و یک تکه بودن
شاید بتوان نیاز این سیستم به اجرای صحیح در زمان ساخت، همچنین نیاز مداوم آن به کنترل آببندی را جزء معایب سیستم اسپایدر بشمار آورد.
∎