شناسهٔ خبر: 56084315 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جمهوریت | لینک خبر

دستور برای پرونده مرگ زن مریوانی در پی تجاوز

پیکر مرحوم شلیر رسولی با حضور گسترده مردم مریوان تشییع و به خاک سپرده شد، مردم مریوان در این مراسم خواستار اقدام سریع دستگاه قضا در رسیدگی به این پرونده شده بودند.

صاحب‌خبر -

جمهوریت – همشهری آنلاین نوشت: در پی فوت یک خانم ۳۶ ساله اهل شهرستان مریوان به دنبال گروگانگیری با قصد تعرض از سوی یکی از اراذل و اوباش، رئیس کل دادگستری استان کردستان دستور رسیدگی سریع به این پرونده را صادر کرد.

روابط عمومی دادگستری کردستان پنجشنبه شب در اطلاعیه ای اعلام کرد: به دنبال این واقعه، حجت الاسلام والمسلمین حسینی، رییس دادگستری کردستان از دستگیری فرد متهم با قرار بازداشت موقت خبر داد و به رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مریوان دستور داد موضوع را با سرعت و دقت پیگیری کنند و ابعاد مختلف حادثه را مورد بررسی ویژه قرار دهند.

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام و المسلمین حسینی دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده را در دادگاه کیفری یک استان صادر کرده و افزوده است: پرونده این حادثه باید توسط بازپرس و دادستان مریوان سریعا و خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گیرد.

اطلاعیه روابط عمومی دادگستری کردستان افزوده است: حسب تحقیقات اولیه بازپرس دادگستری مریوان، در تاریخ ۱۴ شهریورماه سال جاری یکی از اراذل و اوباش این شهر، اقدام به گروگانگیری و قصد تعرض به یک زن ۳۶ ساله به هویت «شلیر رسولی» اهل روستای چشمیدر از توابع شهرستان سروآباد را می نماید و وی را از طبقه دوم ساختمان به پایین پرت می کند.

گزارش می افزاید: نامبرده بر اثر شدت جراحات وارده عصر امروز پنجشنبه  ۱۷ شهریورماه سال جاری در بیمارستان کوثر سنندج فوت کرده است.

پیکر مرحوم شلیر رسولی با حضور گسترده مردم مریوان تشییع و به خاک سپرده شد، مردم مریوان در این مراسم خواستار اقدام سریع دستگاه قضا در رسیدگی به این پرونده  شده بودند.

برچسب‌ها: