شناسهٔ خبر: 56082901 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دستور رئیس‌کل دادگستری کردستان برای بررسی سریع حادثه مریوان

رئیس کل دادگستری استان کردستان دستور رسیدگی سریع و خارج از نوبت به واقعه مریوان را صادر کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، در پی فوت خانم 36 ساله اهل شهرستان مریوان، حجت الاسلام سیدحسین حسینی رئیس کل دادگستری استان کردستان از دستگیری فرد متهم با قرار بازداشت موقت خبر داد.

وی به رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مریوان دستور داد موضوع را با سرعت و دقت پیگیری و ابعاد مختلف حادثه را مورد بررسی ویژه قرار دهند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده در دادگاه کیفری یک استان را صادر کرد.

حسینی تاکید کرد: پرونده این حادثه باید توسط بازپرس و دادستان مریوان سریعا و خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گیرد.

به گزارش فارس، 14 ماه سال جاری و حسب تحقیقات اولیه بازپرس دادگستری مریوان یکی از اراذل و اوباش شهرستان مریوان اقدام به گروگانگیری و سپس قصد تعرض به یک زن 36 ساله اهل روستای چشمیدر از توابع شهرستان سروآباد می‌کند و وی را از طبقه دوم ساختمان به پایین پرت می‌کند که نامبرده بر اثر شدت جراحات وارده عصر دیروز در بیمارستان کوثر سنندج فوت کرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰/س