شناسهٔ خبر: 56062504 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

استاندار کرمانشاه:

مراجعه فراتر از انتظار زائران اربعین به مرز خسروی سبب کندی ورود به عراق شده است

استاندار کرمانشاه با اشاره به انبوه جمعیت حاضر در مرز خسروی گفت: مراجعه فراتر از انتظار در مرز خسروی سبب ازدحام و کندی تردد از این مرز شده‌ و این‌ موضوع نیازمند مدیریت سفر از سوی زائران، توجه به اطلاعیه‌های رسمی و همکاری با مسئولان ذی‌ربط در این زمینه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، «بهمن امیری‌مقدم» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از پایانه بین‌المللی خسروی در جمع خبرنگاران افزود: طی سه روز اخیر میزان مراجعه زائران اربعین حسینی به مرز بین‌المللی خسروی به‌صورت تصاعدی افزایش پیدا کرده‌ به‌ طوری‌ که روز سه‌شنبه نسبت‌به روز دوشنبه شاهد رشد ۴۰۰ درصدی مراجعه زائران بودیم.

وی اظهار داشت: امروز چهارشنبه ۱۶ شهریور نیز نسبت‌به روز گذشته شاهد مراجعه چند برابری زائران هستیم که روند خروج آنان از مرز را با کندی مواجه کرده‌ است.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: گرچه زیرساخت‌ها و امکانات مناسبی در مرز خسروی فراهم‌ شده اما امکانات موجود در مرز منذریه و ورودی عراق همطراز با زیرساخت‌های مناسب خسروی نیست و به‌همین دلیل ورود زائران از مرز منذریه عراق از صبح امروز با کندی صورت گرفته‌ است.

امیری‌مقدم از همه زائران اربعین حسینی خواست که به اطلاعیه‌ها و گزارش‌های رسانه‌های رسمی درباره مرز خسروی توجه و سفر خود به عتبات عالیات را مدیریت کنند تا در مسیر با کندی و محدودیت مواجه نشوند.

خسروی نزدیکترین مرز به کربلای معلی

به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به حلب و سپس ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

منبع: ایرنا