شناسهٔ خبر: 5588817 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پورعلی گنجی: بازیکنان بزرگ باید هدف داشته باشند/قصد دارم 15سال در تیم ملی باشم

تهران - ایرنا - مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازیکنان بزرگ برای رشد و پیشرفت در این رشته باید هدف بزرگی داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مرتضی پورعلی گنجی عصر امروز (شنبه) پیش از آغاز تمرین تیم ملی فوتبال ایران در جمع خبرنگاران، تصریح کرد: به نظرمن یک بازیکن بزرگ باید هدف داشته باشد. همان موقع که در تیم نوجوانان بودم می خواستم در تمامی رده های سنی باشم.

وی افزود: شرایط خانوادگی ام طوری نبود که بتوانم در مدارس فوتبال کشور شرکت کنم و به همین دلیل زندگی برایم متفاوت است.

وی گفت: زمانیکه به تیم ملی دعوت شدم، با خودم قرارگذاشتم تا 15 سال درتیم ملی باشم و آنقدر خوب باشم که درتیم ملی و باشگاه های اروپایی باشم.

وی اظهار داشت:پس از جام ملت های آسیا چند پیشنهاد داشتم که پیشنهاد تیم چینی خوب بود و به آنجا رفتم تا از آنجا به اروپا برسم و از حضور در لیگ این کشور خوشحال هستم.

وی درخصوص اینکه می تواند جای خالی جواد نکونام را درمیانه میدان پرکند؟ عنوان کرد: از رفتن نکونام خیلی ناراحت شدم چراکه او کاپیتان ورهبر تیم در زمین بود. کی روش از من در پست دفاع وسط استفاده می کند و هرچند دقایقی به عنوان هافبک دفاعی نیز بازی کرده ام.

پورعلی گنجی تصریح کرد:ابتدا تلاش می کنم تا همواره به تیم ملی دعوت شوم و در ادامه هرپستی که مربیان صلاح بدانند، بازی خواهم کرد.

وی در مورد جوانگرایی انجام شده در تیم ملی ایران گفت: باید از کی روش تشکر کنم که در جام ملت ها از من استفاده کرد تا برای اهالی فوتبال بیشتر شناخته شوم. واقعیت این است که خودم گمان نمی کردم به عنوان بازیکن اصلی به میدان برم.

مدافع تیم ملی ایران با تاکید براینکه کی روش می داند در چه زمانی از نفرات جوان استفاده کند افزود: هم اکنون تیم ایران جوان شده است و نیاز به بازی زیادی داریم. معتقدم دیدارهای مرحله نخست مقدماتی می تواند به کادر فنی برای شناخت بیشتر نفرات کمک کند.

وی درمورد مشکلات سربازی و مالیاتی بازیکنان تیم ملی عنوان کرد: در چین خیلی سوال می کنند چرا کی روش می خواهد از ایران برود وجواب دادم که او با کمترین امکانات تیم ملی را هدایت می کند و امیدوارم مسوولان تصمیمات درستی برای آینده تیم ملی اتخاذ کنند.

وی افزود: در فوتبال چین هم اکنون استعدادهای نونهال را شناسایی کرده اند تا برای آینده مهیا شوند، درحالیکه ما با این همه استعداد، برنامه درستی نداریم.

پورعلی گنجی در ادامه گفت: در چین بازیکنانی چون علی دایی، مهدی مهدوی کیا و علی کریمی را بسیار دوست دارند و باید دوباره چنین ستاره های را پرورش دهیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهادی برای حضور در باشگاه های اروپایی دارد گفت: پیشنهاد جدی فعلا نبوده است و امیدوارم به زودی خبرهای خوبی در این زمینه به مردم ایران بدهم.

ورزشی(3)**3783**9118**1590