شناسهٔ خبر: 55822429 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

برنامه ریزی وزیر نیرو برای عدم خاموشی در تابستان سال‌جاری

سخنگوی صنعت برق گفت: طرح تغییر ساعت کاری ادارات که برای عبور از دوره اوج مصرف برق در تابستان اجرا شد، کاهش هزار مگاواتی مصرف برق را به دنبال داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق، با حضور در رسانه ملی در خصوص عدم خاموشی در تابستان اظهار کرد: از خاموشی های سال گذشته عبرت گرفتیم و برای تابستان ۱۴۰۱ برنامه ریزی کردیم و وزیر نیرو قول دادند که تابستان بدون خاموشی داشته باشیم.

وی افزود: همچنین برنامه ریزی شد تا ۶۰۰۰ واحد نیروگاهی در مدار قرار گیرد و تعمیرات نیروگاهی در اولویت باشد، چرا که در سال های اخیر تعمیرات در بعضی اوقات تا تیر ماه طول می‌کشید اما در دولت سیزدهم این تعمیرات تا اردیبهشت ماه زمان برد و این یک موفقیت است.

رجبی مشهدی گفت: با واحد های صنعتی گفتگو کردیم و قرار بر این شد تا دو شبانه روز در هفته با وزارت نیرو همکاری کنند و در ساعت اوج مصرف 440 واحد صنعتی بزرگ تعمیرات خود را انجام دهند که این همکاری باعث شد حدود 14 درصد در دوره اوج مصرف برق بیشتری تحویل واحد های صنعتی بدهم.

سخنگوی صنعت برق گفت: طرح تغییر ساعت کاری ادارات یکی از مجموعه اقداماتی بود که برای عبور از دوره اوج مصرف برق در تابستان و تامین برق پایدار مشترکان اجرا شد و کاهش هزار مگاواتی مصرف برق را به دنبال داشت.

وی ادامه داد: کوتاه شدن زمان کاری ادارات به منظور از مدار خارج شدن زود هنگام وسایل سرمایشی، کاهش مصرف برق و در نتیجه تامین برق پایدار سایر مشترکان به درخواست وزارت نیرو تنظیم و با مصوبه هیئت وزیران اجرا شد که با کاهشی شدن دمای هوا اجرای این طرح متوقف و بر اساس مصوبه هیئت وزیران، از پنجم شهریور ماه ساعت کاری ادارات به روال گذشته باز خواهد گشت.

معاون برنامه‌ریزی شرکت برق حرارتی، امیر دودابی‌نژاد گفت: از میان برنامه 6 هزار مگاواتی وزارت نیرو حدود ۱۱۰۰ مگاوات آن از طریق ارتقای ظرفیت عملی نیروگاه‌های موجود عملیاتی خواهد شد. اقدامی فناورانه و دانش‌بنیان که با صرف هزینه‌ای بین پنج تا 20 درصد احداث نیروگاه جدید این میزان افزایش ظرفیت را محقق خواهد کرد.
 
دودابی‌نژاد اضافه کرد: در حال حاضر نیروگاه‌های بخار حدود 20 درصد ظرفیت تولید برق کشور را به خود اختصاص داده‌اند که اغلب این واحدها دارای عمر بالای 30 سال هستند و برای تعمیرات آن‌ها باید فکری کرد.
 
وی افزود: طبق مصوبه شورای اقتصاد مقرر شده است تا 2 هزار و 560 مگاوات واحد نیروگاهی بخار نیز توسط بخش خصوصی احداث شود. این واحدها افزایش ظرفیت یاد شده را بدون مصرف سوخت اضافه عملیاتی خواهند کرد.
دودابی نژاد ادامه داد: همچنین در این مدت اولین مرحله مناقصه چهار هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید نیز برگزار شده و 15 شرکت توانمند برای این منظور انتخاب شده‌اند.

انتهای پیام/

 

آیا این خبر مفید بود؟
0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

نظر شما