شناسهٔ خبر: 558123 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شورای امنیت خواستار آتش بس فوری در نوار غزه شد

تهران-ایرنا- شورای امنیت سازمان ملل متحد خواستار آتش بس فوری در نوار غزه شد و نگرانی شدید خود را از تشدید خشونت ها ابراز کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه خبرگزاری فرانسه از مقر سازمان ملل متحد، شورای امنیت روز گذشته پس از نشستی پشت درهای بسته با صدور بیانیه ای افزون بر درخواست برای محافظت از غیرنظامیان بر اساس قوانین انسان دوستانه بین المللی اعلام کرد که افزایش فزاینده شمار تلفات به شدت مایه نگرانی این شوراست.

این شورا همچنین از تلاش های مصر و بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد برای برقراری آتش بس حمایت کرد. بان کی مون روز گذشته (یکشنبه) برای میانجی گری به منظوربرقراری آتش بس در نوار غزه وارد مصر شد.

ریاض منصور نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد به خبرنگاران گفت از عملکرد شورای امنیت و اینکه شورا قطعنامه ای برای توقف خشونت علیه مردم و حمایت از آنها تصویب نکرده به شدت ناامید شده است. وی بیانیه شورا را آزمونی برای اسرائیل دانست برای اینکه آیا تل آویو حملات خود علیه غزه را متوقف می کند یا خیر؟

ران پروسور سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد بعد از نشست پشت درهای بسته شورا به سوالات خبرنگاران در این نشست پاسخی نداد.

رژیم صهیونیستی در 13 روز گذشته با حمله وحشیانه به نوار غزه بیش از 500 غیرنظامی فلسطینی را شهید و هزاران نفر دیگر را مجروح کرده است.

نیروهای مقاومت فلسطینی به تلافی جنایات رژیم صهیونیستی تاکنون 14 نظامی این رژیم را به هلاکت رسانده و یکی از افسران بلند پایه صهیونیست ها را به اسارت گرفته است. روز گذشته (یکشنبه) خونین ترین روز غزه طی این مدت بود، زیرا در این روز تنها 121 فلسطینی به شهادت رسیدند.

اروپام**9157 **1561 ** 1064