مدیرعامل شرکت لعابیران گفت: این دستگاه تولید داخل و با توانمندی متخصصان بومی استان فارس ساخته و وارد چرخه تولید شده است.
رضایی منش گفت: در شرکت لعابیران تلاش شده است در راستای تحقق شعار سال که به فرموده مقام رهبری، تولید، اشتغال آفرین و دانش بینان نام گذاری شده است علاوه بر اشتغال زایی و کمک به رونق تولید، جایگزینی مواد اولیه داخلی به جای مواد اولیه خارجی، از ظرفیت متخصصین بومی برای ساخت دستگاههای مورد نیاز استفاده شود.
او گفت: در واقع این دستگاه بعد از فرایندی که مواد مذاب از کورهها وارد آب میشوند و به فریت تبدیل میشوند، فریتها را به سمت مخازن هدایت میکند تا در تهیه لعاب از آن استفاده شود.
مدیرعامل شرکت لعابیران با اشاره به اینکه دستگاه بومی سازی شده با کمک طراحی کارشناسان شرکت و سازندگان استان فارس ساخته شده است، گفت: برای وارد کردن این دستگاه حدود ۲۶ هزار یورو هزینه ارزی و با احتساب هزینههای حمل و گمرکی بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه میشد که خوشبختانه مهندسین و سازندگان داخلی توانستند آن را با هزینه ۳۷۰ میلیون تومان که در داخل کشور هزینه شده است؛ بومی سازی کنند.
او گفت: علاوه بر بومی سازس و بی نیازی به خارج از کشور؛ ساخت این دستگاه در داخل کشور منجر به ایجاد ارزش افزوده مناسبی در بخش تولیدات صنعتی کشور میشود.
رضاییمنش با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در زمینه بومی سازی گفت: همچنین در مصرف مواد اولیه نیز بومی سازی داشته ایم و مواد اولیهای که بیش از این از کشورهای اسپانیا و ایتالیا وارد میشد با خرید از معادن داخلی کشور تولید میشود.
او با اشاره به اینکه شرکت لعابیران طی ۲ سال گذشته از ظرفیت تولید ماهانه ۳۵۰ تن به تولید ماهیانه بیش از ۱۰۰۰ تن رسیده است، گفت: این افزایش تولید حاصل تلاش نیروهای مجموعه بوده است که بدون افزایش نیرو، ظرفیت تولید را بالا برده اند.
مدیرعامل شرکت لعابیران همچنین به افزایش سود خالص این شرکت طی ۲ سال گذشته اشاره و گفت: از ۴۰۰ میلیون سود خالص در سال ۹۹ با رشد ۱۴۰۰ درصد به بیش از ۶۲ میلیارد ریال رسیده ایم.
رضایی منش با اشاره به اینکه درحال حاضر نزدیک به ۱۴۴ نفر به صورت مستقیم در شرکت لعابیران مشغول به کار هستند، گفت: ۲ محصول جدید شوگر و وتروزا را که بیش از این از خارج وارد میشد با کمک همکاران توانستیم، بومی سازی کنیم و کشور را از واردات این دو محصول بی نیاز کنیم و صرفه جویی بیش از ۹۵۰ هزار یورو و در این بخش نیز برای کشور حاصل شد.
همچنین در بازدید از دستگاه ساخت داخل کشور؛ دکتر محمدرضاحسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به بومی سازی در محصولات تولیدی، تولید ماشین آلات و تجهیزات به وسیله صنعتگران داخلی تاکید کرد.
او گفت: دیگر صنعتگران را باید تشویق کرد که از این طریق و معرفی خدمات نیازهای خود را از داخل کشور تامین کنند و سازندگان داخلی به بخش صنعت کشور معرفی شوند و خدمات خود را ارائه دهند.
حسینی گفت: مدیران صنعتی کشور بایستی ریسک تولید ماشین آلات صنعتی در داخل کشور را با جدیت پذیرفته و در این حوزه تشویق شوند.
نظر شما