شناسهٔ خبر: 55694908 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

ربیعی: سهرابیان به گادوین منشا سالتو زد

اقتصاد ایران: سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: برجسته ترین بخش بازی برای ما نظم و استراتژی بود که بچه‌ها آن را کامل انجام دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، محمد ربیعی پس از تساوی بدون گل دیدار مس رفسنجان مقابل گل‌گهر در نشست خبری اظهار داشت: خوشحالم اولین جلسه خبری را در شهر رفسنجان و کنار دوستان خوبم که بیش از هزار روز است در کنار آنها هستم. به استاد خودم امیر قلعه نویی، کادرفنی و محترمش خسته نباشید می‌گویم. برجسته ترین بخش بازی برای ما نظم و استراتژی بود که بچه‌ها آن را کامل انجام دادند.

وی ادامه داد:‌ جزو معدود بازی‌هایی بود که برنامه فنی زیادی به بچه‌ها داده بودم که حس می‌کردم برخی از آنها را با نوسان انجام بدهد اما چنین چیزی ندیدم و بچه‌ها در کل نود دقیقه نقشه‌ها و نظم را به خوبی جلو بردند. اصلا به تیم گل گهر سیرجان فرصت ندادیم و سعی کردیم بازی را اداره کرده و موقعیت‌های متعددی ایجاد کنیم. یک توپ را به تیر و یک موقعیت هم در حالت گل خالی بیرون زدیم. یک تا دو فرصت هم فروزان به خوبی گرفت.

سرمربی مس رفسنجان درباره داوری این بازی، پاسخ داد: هفته گذشته به‌خاطر گذشته‌ای که در دیدارهای من و قضاوت‌های حمید حاج ملک رخ داد، درباره داوری گلایه‌های احساسی داشتم. حالا هر چه بگویم، می‌گویند ربیعی بعد از هر مسابقه از داوری شکایت می‌کند. هفته گذشته کارشناسان دیدند پنالتی نساجی مقابل ما درست نبود و گل صد در صد مس مردود اعلام شد. نتیجه آن مسابقه می‌توانست 2 بر صفر شود اما دو امتیاز از دست دادیم. امروز هم به آن صحنه هندی که اعتراض کردیم کاری ندارم و فقط می‌گویم در دقیقه 59 روی کرنری که ما زدیم، باید بگویم آرمین سهرابیان به گادوین منشا سالتو زد.  در صحنه دوم هم هند گرفته نشد. این صحنه‌ها خیلی حساس و بازی‌هی لیگ خیلی به هم نزدیک است.

برچسب‌ها: