به گزارش ایلنا، برگ زردآلو، بهترین جایگزین برای تنقلات مضر است. همچنین از برگ زردآلو می توان به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذاهای سنتی استفاده کرد.
مواد لازم برگه زردآلو
مواد لازم |
میزان لازم |
برگ زردآلو تازه |
2 کیلوگرم |
جوهر لیمو |
1 قاشق غذاخوری |
آب |
5 لیوان |
شکر |
2 لیوان |
طرز تهیه برگ زردآلو
-
زردآلوها را تمیز بشویید و خشک کنید و هسته های آن را خارج کنید.
-
درون ظرفی پنج لیوان آب را به همراه دو لیوان شکر بریزید.
-
قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
-
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد.
-
زرد آلو هایی که هسته آنها را جدا نموده اید، را داخل شربت بریزید و یک دقیقه زمان دهید و بعد از 1 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
-
دو دقیقه اجازه دهید که زرد آلوها داخل شربت بماند و بعد از 2 دقیقه آنها را داخل آبکش بریزید تا شهد اضافه خارج شود.
-
داخل یک سینی بزرگ را نایلون بیاندازید.
-
پس از اینکه شربت اضافی برگه های زردآلو خارج شد، زردآلوهای خنک شده را داخل سینی بچینید و جلوی نور خورشید قرار دهید تا آماده شوند.
-
برگه های زردآلو را بعد از خشک شدن بسته بندی کرده و درون یخچال قراردهید.
نکات مهم
-
از زردآلوهای با کیفیت استفاده کنید.
-
از زردآلو های سفت استفاده کنید تا موقع جوشیدن، فرم خود را حفظ کنند، اگر زردآلوها بیش از حد رسیده باشند باعث می شود در پایان برگه های زردالو له شوند.
-
در زمانی که برگه های زردآلو را زیر آفتاب قرار می دهید، کامل مراقب باشید تا بیش از حد خشک نشوند.
-
اگر می خواهید برگه های زردآلو را به مدت طولانی نگهداری کنید، بهتر است به اندازه هر بار مصرف درون پلاستیک فریزر قرار دهید و درون فریزر نگهداری کنید.
منبع: نمناک
∎
نظر شما