شناسهٔ خبر: 55238567 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

برادر مالک متروپل فوت کرد/پوکه های گلوله‌های شلیک شده به برادر حسین عبدالباقی +فیلم

معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان گفت: مجید عبدالباقی برادر مالک ساختمان متروپل مورد سوءقصد قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

معاون استاندار خوزستان و فرماندار ویژه آبادان گفت: مجید عبدالباقی برادر مالک ساختمان متروپل مورد سوءقصد قرار گرفت.

احسان عباسپور شنبه افزود: ظهر امروز افراد ناشناس اقدام به تیراندازی به مجید عبدالباقی در مجتمع مسکونی وی کردند.

وی اظهار داشت: این افراد پس از تیراندازی به سوی عبدالباقی از محل تیراندازی متواری شدند.

فرماندار ویژه آبادان گفت: وی به بیمارستان نفت آبادان منتقل و به علت شدت جراحت وارده تحت درمان و احیا قرار گرفته است.

عباسپور گفت: تحقیقات برای شناسایی افراد تیرانداز آغاز شده است.

برادر مالک متروپل فوت کرد

به گزارش خبرنگار ایرنا به نقل از یک منبع آگاه در بیمارستان نفت آبادان برادر عبدالباقی که توسط  افراد ناشناس مورد حمله مسلحانه قرار گرفت  دقایقی قبل فوت کرد.

تحقیقات برای شناسایی و دستگیری افراد مسلح آغاز شده است.

 پرونده قضایی حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی در دادگستری خوزستان تشکیل شد

دادستان مرکز استان خوزستان از تشکیل پرونده قضایی در مورد حادثه حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی در دادگستری این استان خبر داد.

صادق جعفری چگنی درباره جزئیات حمله مسلحانه به مجید عبدالباقی برادر مالک ساختمان متروپل آبادان، بیان کرد: این فرد در پی حمله افرادی با شلیک چندین گلوله مورد هدف قرار گرفته و پس از وقوع حادثه به بیمارستان منتقل شد.

وی افزود: فرد مضروب پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده فوت کرد.

دادستان مرکز استان خوزستان تصریح کرد: دادستان شهرستان آبادان بلافاصله پس از وقوع حادثه با حضور در محل مذکور، با تشکیل پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبادان، موضوع را مورد بررسی قرار داد و تحقیقات اولیه در حال انجام است.

وی افزود: در رابطه با این حادثه تاکنون فرد یا افرادی دستگیر نشده اند.

حجم ویدیو: 1.47M | مدت زمان ویدیو: 00:00:09 دانلود ویدیو