شناسهٔ خبر: 55180780 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

استانداردهای دوگانه در پرونده پسر میرسلیم

دنياي اقتصاد : روز دوشنبه مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با خبرگزاری تسنیم از بازداشت پسرش به دلیل همکاری با منافقین خبرداد. بنابر گفته این نماینده مجلس تهران، فرزند او در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی به پنج سال حبس» محکوم شده است. خبری که طی دو ‌روز گذشته با واکنش‌های بسیاری از سوی مردم در فضای مجازی و از سوی دیگر در میان چهره‌های سیاسی مواجه شده است. میرسلیم در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درخصوص ماجرای بازداشت پسرش به اتهام همکاری با منافقین اظهار کرد: مهدی را ظاهرا پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به پنج سال حبس محکوم کردند که پس از درخواست تجدید نظر و قطعی شدن حکم در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوین برده شد. وی افزود: در هنگام دستگیری او، با اطلاعاتی که ماموران امنیتی به من دادند متوجه مسائلی که او را گرفتار کرده بود شدم و فکر می‌کنم که اگر زودتر متوجه این مسائل شده بودم، با تنبیه مختصری می‌توانستم او را از این وضعیت نجات دهم. میرسلیم تاکید کرد: بنده برای جلوگیری از هرگونه شائبه و شبهه، در هیچ یک از مراحل بازداشت و بازجویی و محاکمه و تجدید نظر دخالتی نکردم.

صاحب‌خبر -

این نماینده مجلس درخصوص اقدامات فرزندش در این پرونده گفت: منافقین با شناسایی و سوءاستفاده از نقطه ضعف مهدی او را شکار کرده و به دام انداخته و سعی کردند از او اطلاعاتی به دست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقه‌بندی شده بوده، موفقیتی جز به دام انداختن او به دست نیاوردند.

وی درخصوص نقطه ضعف فرزندش نیز خاطرنشان کرد: نقطه ضعف مهدی از بدو تولد با او بوده و این مساله هم جسمی است و هم روحی. من و مادرش هم بسیار تلاش کردیم تا این نقاط ضعف بر شخصیت او تاثیر نگذارد و او بتواند به تدریج که رشد می‌کند، بدون احساس ضعف و به صورت عادی به تحصیل و زندگی اجتماعی بپردازد و تا حدود زیادی هم موفق بودیم.  میرسلیم ادامه داد: فرزندم بسیار عاطفی و ساده‌لوح و سست ‌اراده است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بکشانند و ماموران امنیتی نیز گمان کرده بودند که او عنصر اثرگذاری است.  وی گفت: من به عنوان پدرش، حتی بعد از ۵۰ سال ابا دارم که بگویم او ضعیف است تا مبادا به شخصیت او اهانت شود، ولی واقعیت همین است و اکنون اغلب کسانی که با این پرونده سروکار داشته‌اند این نقاط ضعف را به خوبی می‌دانند.  میرسلیم در پاسخ به سوال دیگری درخصوص نحوه مرخصی گرفتن فرزندش از زندان، خاطرنشان کرد: مرخصی از زندان تابع ضوابطی است که مهم‌ترین آنها مربوط به رفتار خود زندانی است. با توجه به گزارش دادیاران مقیم و وضع جسمی و روحی فرزندم، او را مستحق مرخصی تشخیص دادند.  وی افزود: در این فاصله، مهدی درخواست عفو کرده بود که با ملاحظه رفتار و شرایط او نیمی از مدت حبس او مشمول عفو شد. به دنبال این سخنان، روز گذشته منصور حقیقت‌پور، مشاور رئیس مجلس دهم و نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، درباره این موضوع گفت: بر اساس تاریخ‌های اعلامی، فرزند آقای میرسلیم پیش از ثبت‌نام‌های انتخابات مجلس یازدهم دستگیر شده‌اند و با وجود احراز جرم فرزند ایشان توسط نهادهای امنیتی، خللی در روند بررسی و تایید صلاحیت آقای میرسلیم برای کاندیداتوری در مجلس یازدهم رخ نداده است. به گزارش خبر‌آنلاین، وی با مقایسه این موضوع با رد صلاحیت علی لاریجانی در سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: دختر آقای لاریجانی برای سفر به خارج از کشور، تمکین به شوهر کرده بود، اما پسر آقای میرسلیم برای براندازی با سازمان منافقین همکاری کرده است و اصلا این دو حتی با یکدیگر قابل قیاس هم نیست.

او ادامه داد: با توجه به دسترسی‌های خاص آقای میرسلیم به جاهای مختلف پسر او این امکان را داشت که دنیایی از اطلاعات را جمع و جور کند و تحویل منافقین دهد. عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب نیز در واکنش به خبر دستگیری پسر میرسلیم نوشت: این یکی از ویرانگرترین تبعیض‌هایی است که در ساختار سیاسی ایران و نزد اصولگرایان حاکم وجود دارد. نه تنها در این باره سکوت کردند بلکه سعی کردند آن را لاپوشانی کنند. ولی وای اگر کوچک‌تر از این، نزد منتقدان‌شان رخ داده بود.

نظر شما