شناسهٔ خبر: 55144065 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

حجت‌الاسلام قاضی‌زاده عنوان کرد؛

حقیقت عید غدیر خم از دیدگاه قرآن کریم

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر عنوان کرد: روز غدیر خم برترین عید مسلمانان است، به‌طوری‌که خداوند متعال دستور داد، حضرت علی (ع) به‌عنوان پرچمدار امت منصوب شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بوشهر، حجت‌الاسلام سیدمهدی قاضی‌زاده در مراسم جشن عید غدیر خم که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد با بیان اینکه باید به واقعه غدیر خم همانند یک جریان عظیم توجه کرد، گفت: عید غدیر در آخرین مراسم حج رسول اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم زمانی که زائرین خانه خدا در حال بازگشت به شهر و دیارشان در گرمای طاقت‌فرسای صحرای عربستان و پس از مدت‌ها دوری از خانواده و مسیر طولانی بودند اتفاق افتاد.

وی اضافه کرد: در حقیقت روز غدیر خم برترین عید مسلمانان است که خداوند متعال دستور داد، حضرت علی علیه‌السلام به عنوان پرچمدار امت منصوب شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر افزود: در این روز مطابق آیه قرآن خداوند به پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم دستور داده که «ای رسول، آنچه از پروردگارت به تو رسیده، به مردم امتت ابلاغ کن و تأکید می‌فرماید که اگر این کار را انجام ندهی، رسالت خود را انجام نداده‌ای.»

حقیقت عید غدیر غدیر خم از دیدگاه قرآن کریم

قاضی‌زاده با اینکه تا آن زمان پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم ۲۳ سال از عمر خود را صرف ترویج و تبلیغ شریعت اسلام کرده بود، متذکر شد: پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم در این مدت طولانی تهدیدها، تحریم‌ها، فشارها، شهادت یاران نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم، جنگ‌ها، تهمت‌ها و بسیاری از آلام دیگر را تحمل کرد.

وی تبیین کرد: با این وجود خداوند می‌فرماید که اگر امامت حضرت علی علیه‌السلام را بیان نکنی، نه تنها رسالت خود را بر مردم کامل نکردی، بلکه تمام این تلاش هایت نیز از بین خواهد رفت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با یادآوری اینکه حضرت محمد صلی‌الله علیه و آله و سلم درباره این واقعه نگران دسیسه توطئه‌گران بود، توضیح داد: خداوند متعال به آن حضرت فرمود: «خدعه آنان بی‌اثر خواهد بود، از این رو پس از جمع شدن تمامی زائرین و بیان کلام، حضرت فرمود: مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ، اما عده‌ای به دنبال نفع بردن از این کلام به نام خود یا تحریف این کلام بودند و اظهار کردند که حضرت محمد صلی‌الله علیه و آله و سلم با هرکس دوست است، علی نیز با آنان دوست است.

قاضی‌زاده گفت: عقل سلیم کجا می‌تواند بپذیرد که با شرایط دشوار آن ایام سفر حج و گرمای آن روز (براساس روایات)، پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم همه را برای تنها گفتن اینکه هرکه من دوست اویم، علی نیز دوست اوست، جمع کرده باشد.

وی عنوان کرد: در روز عید غدیر خم، نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم برای حضرت علی علیه‌السلام از تک‌تک افراد بیعت گرفت و پس از واقعه غدیر فرمود: «امروز، روزی است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین برای آنان پسندید.»

انتهای پیام/۴۰۷۸/