به گزارش ایلنا، خرید مولتی ویتامینها برای اکثر افراد به نوعی هدر دادن پول است و شواهد کمی نیز وجود دارد که این مکملها از بروز بیماریهای مزمن جلوگیری میکند. متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: مصرف این نوع از مکملها برای افراد سالم بیمعنی است زیرا شواهد کافی از اثربخشی آنها در کاهش خطر بیماری قلبی یا سرطان وجود ندارد.
صنعت پر رونق مکملهای دارویی شاهد آن است که مردم انگلیس سالانه ۴۳۰ میلیون پوند برای خرید داروهای ویتامین یا مواد معدنی هزینه میکنند و تخمین زده میشود که هر روز ۲۰ میلیون نفر از نوعی مکمل مصرف میکنند. همچنین بیش از نیمی از جمعیت ایالات متحده به طور منظم از مکملها مصرف و سالانه ۱.۵ میلیارد دلار هزینه میکنند.
بسیاری از کارشناسان بر اساس نتایج مطالعات محدود این ادعا را مطرح کردهاند که مکملهای دارویی خطر ابتلا به مشکلات قلبی و سرطان را کاهش میدهند اما بررسی دهها مقاله تحقیقاتی نشان داد که هیچ مدرکی در حمایت از این ادعاها وجود ندارد.
به گزارش روزنامه دیلی میل، با این حال، در این گزارش تاکید شده است افرادی که کمبود ویتامین دارند میتوانند از مصرف مکملهای غذایی مانند کلسیم و ویتامین D که از شکستگی استخوان و افتادن افراد مسن جلوگیری میکند، بهرهمند شوند.
منبع: همشهری انلاین
∎