شناسهٔ خبر: 54961299 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران:

پارک تخصصی فناوری‌های تجارت و مالیه راه‌اندازی می‌شود

تهران- ایرنا- رییس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران گفت: پژوهشکده و پارک تخصصی فناوری‌های تجارت و مالیه برای توسعه فعالیت ها در حوزه تجارت در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، هاشم آقازاده در نشست تبادل تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشکده تازه تأسیس تجارت و مالیه با سازمان‌ها، مراکز و شرکت‌های مرتبط با فعالیت این دانشکده، افزود: این دانشکده دارای ۶ گروه علمی است. تأسیس و راه‌اندازی پژوهشکده تجارت و مالیه نیز در برنامه آتی قرار دارد که این پژوهشکده شامل ۲ مرکز و ۶ گروه پژوهشی خواهد بود و فعالیت‌های آن در راستای دانشگاه نسل چهارم ساماندهی می‌شود.

وی ایجاد پارک تخصصی فناوری‌های تجارت و مالیه را به عنوان گام بعدی دانشگاه تهران در این حوزه تخصصی مطرح کرد و اظهار داشت: دانشکده تجارت و مالیه به حوزه توسعه آموزش‌های رسمی تجارت و مالیه با رویکرد عملی، توسعه مشاوره‌های حرفه‌ای تجارت و مالیه و توسعه آموزش‌های آزاد تخصصی تجارت و مالیه ورود می‌کند.

رییس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران همچنین درمورد پذیرش دانشجو در این دانشکده گفت: ‌آموزش رسمی و پذیرش دانشجو در دانشکده تجارت و مالیه از مهر ماه ۱۴۰۱ درسه رشته مقطع کارشناسی و چهار رشته در مقطع کارشناسی‌ارشد آغاز می‌شود.

آقازاده افزود: در اولین دوره پذیرش دانشجو در این دانشکده در مقطع کارشناسی رشته‌های مدیریت بیمه، مدیریت بانکداری و مدیریت امور گمرکی و مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های مدیریت تجارت بین‌الملل، مدیریت تجارت داخلی، مدیریت تجارت الکترونیکی و اقتصاد تجارت الکترونیکی دانشجو پذیرش می‌شود.

وی از سه شیوه پذیرش دانشجو در این دانشکده شامل پذیرش از طریق کنکور، پذیرش استعداد درخشان و پذیرش در پردیس‌های خودگردان دانشگاه تهران خبر داد و یادآور شد: هدایت پژوهش‌های دانشگاهی به سمت حل مسایل کاربردی جامعه، صنعت و بازار و اجرای کارآموزی و کارورزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی در صنعت اعضای هیأت علمی دانشکده در زمینه تجارت و مالیه، راهبرد کلیدی دانشکده تجارت و مالیه است.

رییس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: این دانشکده با منطق تقاضامحوری و پاسخگویی به‌روزتر و کاربردی‌تر به نیازهای جامعه، صنعت و بازار در حوزه تجارت و مالیه ایجاد شده است تا هماهنگ و هم‌افزا با سایر دانشکده‌ها و مراکز و واحدهای دانشگاه تهران فعالیت کند.

آقازاده شعار این دانشکده را «دانشکده نسل جدید در تراز جهانی و پاسخگو به نیاز جامعه، صنعت و بازار» عنوان کرد و افزود: برای رسیدن به اهداف این شعار، دانشگاه استنفورد را الگوی فعالیت دانشکده قرار دادیم که مهد فناوری دنیا است و محور فعالیت آن بر سه ضلع مثلث دانش شامل ضلع آموزش، پژوهش و فناوری استوار است.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی فناوری، نوآوری، آموزش، تحقیقات و کارآفرینی را به عنوان حوزه اصلی فعالیت دانشکده تجارت و مالیه برشمرد و گفت: این دانشکده در تعامل و همکاری با ذینفعان کلیدی دانشگاهی، حاکمیت و دولت، صنعت و بازار و بخش‌های عمومی و غیردولتی، رسانه‌ها، شهروندان و جامعه در سطح بین‌المللی با رویکرد پایدار، متمایز و اخلاق‌مدار ارزش‌آفرینی اقتصادی و اجتماعی خواهد کرد.

رییس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران تاکید کرد: چشم‌انداز دانشکده تجارت و مالیه افق ۱۴۱۴ است که یک دانشکده الگو برای سایر دانشکده‌های نسل چهارم و کارآفرین باشد.

نظر شما