شناسهٔ خبر: 54885954 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

وحشت مرد هرمزگانی در لحظه زلزله شبانه! / التماس التماس التماس / ببینید

حوادث رکنا: بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زلزله‌ای به بزرگی ۶.۱ در مقیاس ریشتر در ساعت 2 و 2دقیقه بامداد امروز (شنبه ۱۱ تیر) حوالی بندر خمیر در مرز خلیج فارس و هرمزگان را لرزاند. این زمین‌لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین رخ داده است.

صاحب‌خبر -

زلزله هرمزگان ، زلزله هرمزگان، زلزله هرمزگان، زلزله هرمزگان، زلزله هرمزگان

به گزارش رکنا،  بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری کشور ابتدا ساعت  2 و 2 دقیقه بامداد زمین لرزه ۶.۱ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری زمین شهرستان‌های بندر خمیر و بندرلنگه را لرزاند و سپس ساعت 3 و 54 دقیقه زمین‌لرزه ۶.۱ ریشتری دیگری در عمق ۲۸ کیلومتری زمین حوالی بندر کنگ را به لرزه درآورد.

ساعت 3 و 55 دقیقه نیز زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۶.۳ ریشتر در عمق ۲۶ کیلومتری زمین بندر خمیر را لرزاند.

شدت این زمین‌لرزه‌ها به حدی بود که در بندرعباس و برخی دیگر از شهرستان‌های استان، جزایر خلیج فارس و حتی در کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز احساس شد.

در پی این زلزله مردی گفتن جزییات زلزله اول در هرمزگان بود که ناگهان زلزله وحشت آور دیگری رخ می دهد که صدای  وحشت زده این مرد را مدام توبه و از خدا التماس می کند را می شنوید.