آقای تراب محمدی در کارگاه آموزشی پیشگیری از سرقت گفت: در سایه تلاش نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی استان، آذربایجان شرقی از لحاظ امنیت جزو استانهای بسیار امن کشور است.
هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی افزایش آگاهی و ارتقای سطح مشارکت مردم در پیشگیری از سرقت است و مدیران و مسئولان دستگاهها باید نسبت به گزارشهای مردمی توجه داشته و آنها را نادیده نگیرند.
وی بر احساس مسئولیت مدیران و روسای ادارات، مراکز تولیدی و کارخانهها نسبت به حفظ و حراست از بیت المال و کل مجموعهای که در آن مستقر هستند تاکید کرد و گفت: پیشگیری، کنترل و کاهش سرقت و افزایش احساس امنیت در جامعه بسیار مهم است و تمامی دستگاهها باید نسبت به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.
کمیته پیشگیری از سرقت شورای تامین استان رعایت تمام مواردی را که در این جلسه به دستگاهها آموزش داده شده را رصد خواهد کرد و مدیران دستگاهها موظف هستند طی یک ماه نسبت به ارتقای سطح ایمنی دستگاه مربوطه اقدام کنند.
سردار عبدی فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه گفت: پدیده سرقت یکی از مهمترین مشکلات و آسیبهای اجتماعی است که زمینه را برای پیدایش انحراف فراهم میکند.
پلیس با بررسی راهکارهای پیشگیری از جرایم و اتخاذ تمهیدات لازم و اجرای طرحهای منطقهای در سطح استان با سارقان و مجرمان برخورد میکند.
وی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت در استان، گفت: پلیس مصمم است با افرادی که درصدد برهم زدن امنیت و آرامش جامعه هستند با همکاری دستگاه قضایی برخورد کند.
پلیس در بحث پیشگیری از سرقت از توان و ظرفیت سازمانهای دولتی و در بحث پیشگیری اجتماعی از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد استفاده میکند.
آقای علیلو دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه بر تجهیز و بروز رسانی دوربینهای مدار بسته دستگاهها به خصوص بانکها و موسسههای مالی تاکید کرد و گفت: در صورت عدم توجه دستگاهها به موارد ارائه شده در این کارگاه و وقوع جرم با مدیر و مسئول مربوطه برابر قانون به جد برخورد میشود.
نمایندگان حقوقی دستگاههای اجرایی باید اهتمام جدی نسبت به حفاظت و صیانت از اموال دولتی داشته باشند.
آقای رزمی مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این کارگاه گفت: موضوع سرقت یکی از ناهنجاریهایی اجتماعی است که باید از ظرفیت دستگاهها برای پیشگیری از آن بهره برد.
عدم رعایت برخی از اصول حفاظتی در وقوع سرقتها موثر است و اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده اولیه در راستای مقابله با سرقت و دستبرد را خواستار شد.
هدف اصلی ما در حوزه مبارزه با سرقت، پیشگیری از سرقت و افزایش خود ایمنی، تقویت مشارکت اجتماعی و مردمی، تقویت ابعاد عینی و ذهنی امنیت در جامعه، اطلاع رسانی عمومی و به روز در خصوص شیوههای سرقت و برنامه ریزی در راستای مقابله و کاهش این معضل اجتماعی است.
وی هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقای آگاهی مسئولان برای مقابله با جرایمی مانند سرقت عنوان کرد و گفت: در این نشست افراد با انواع روشها و شگردهای اعمال شده از سوی سارقان برای دستبرد آشنا میشوند.
آسیب شناسی کاهش سرقتها و پیگیری موضوع آگاه سازی مردم، شناسائی نقاط آسیب پذیر و پیگیری و آزمایش بر اساس یک برنامه در آگاه سازی و پیشگیری از سرقت از تاکیدات مربیان دوره آمورشی برای حاضران در این کارگاه بود.
نظر شما