به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، علی همتزاده با اعلام این خبر گفت: این طرح با همکاری مدیریت زراعت استان و با کشت چهار رقم کینوا در مزارع روستای عصمت آباد زهرای پایین از توابع این شهرستان طی برنامه آموزشی ترویجی روز مزرعه با حضور کشاورزان پیشرو انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوئین زهرا افزود: دانه کینوا شبه غلهای سرشار از پروتئین و مواد مغذی است که می تواند جایگزین مناسبی برای مصرف افراد گیاهخوار یا کسانی باشد که به هر دلیلی از گوشت قرمز استفاده نمی کنند.
همت زاده افزود: از کینوا می توان در تهیه سالاد، کتلت، برگر، پاستا، سوپ و دیگر غذاها استفاده کرد.
وی اضافه کرد: همچنین از آرد کینوا می توان در آشپزی بدون گلوتن برای تهیه نان، کیک و کوکی ها استفاده کرد که برای افراد حساس به گلوتن بسیار مناسب است.
∎
نظر شما