شناسهٔ خبر: 54746088 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بورس پرس | لینک خبر

سفر امشب بورل و امیدواری امیرعبداللهیان به از سرگیری مذاکرات و توافق با آمریکا

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا،امشب با هدف احیای برجام به تهران سفر می کند و وزیرخارجه ایران هم به از سرگیری مذاکرات وین و توافق نهایی با آمریکا امیدوار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، آخرین تحولات مربوط به احیای برجام حکایت از سفر امشب جوزپ بورل نماینده عالی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده مذاکرات وین به تهران دارد.

طبق اعلام سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ، وی امشب به تهران می آید تا با وزیر خارجه و برخی‌ دیگر از مقامات دیدار و درباه و از سرگیری مذاکرات رایزنی کند. در این میان با توجه به تبادل ماه‌های اخیر پیام‌های تهران و واشنگتن توسط بورل و انریکه مورا ، احتمالا بورل این بار هم حامل پیام آمریکایی‌ها خواهد بود.

براساس این گزارش، حسین امیرعبداللهیان هم ضمن تشکر از کشورهای دوست روسیه و چین به دلیل اعلام مخالفت با قطعنامه شورای حکام، گفت: با وزیر خارجه روسیه بار دیگر درباره احیای برچام گفت‌ و گو شد و در صورت ادامه گفت‌وگوها، امید است مذاکرات وین در آینده نزدیک از سر گرفته شود و با واقع بینی آمریکا بتوان به نقطه نهایی توافق رسید .

انتهای پیام