به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری پلیس، احسان آنقی اظهار کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان اراکی مبنی بر کلاهبرداری ۴۰ میلیونی از وی در فضای مجازی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی افزود: شاکی که در کسب و کارهای فضای مجازی مشغول به کار میباشد در اظهارات ابتدایی خود بیان داشت که به منظور تبلیغ کسب و کار خود در فضای مجازی مبلغ ۴۰ میلیون ریال برای شخصی واریز کرده است، اما پس از آن دیگر پاسخگو نبوده است.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به شناسایی متهم در ادامه تحقیقات کارشناسان پلیس فتا استان مرکزی خاطر نشان کرد: با توجه به مستندات موجود و بررسیهای تخصصی صورت گرفته، وجه سرقت شده از شاکی پرونده با رصد حسابهای مجرمانه در نهایت مسدود و متهم اصلی پرونده شناسایی و طی گزارش تکمیلی به مراجع قضایی معرفی شد.
آنقی با اشاره به بازگشت وجه کلاهبرداری شده به حساب شاکی اراکی، افزود: به افراد ناشناس در فضای به هیچوجه اعتماد نکنید و در صورتی که نیازمند تبلیغات در فضای مجازی بودید میتوانید از طریق درگاههای مطمئن و شرکتها و افراد شناخته شده اقدام نمایید و از واریز هرگونه وجه برای افراد ناشناس پیش از احراز هویت خودداری کنید.
وی در پایان ضمن هشدار در خصوص خریدهای اینترنتی بیان داشت:در هنگام خرید به تبلیغات فریبندهی فروشگاههایی که در بستر شبکههای اجتماعی در حال فروش کالاهای خود میباشند توجه نکنید و خریدهای خود را از سایتهای معتبر و دارای مجوزهای قانونی انجام دهید و به نماد اعتماد الکترونیکی سایتهای فروشگاهی دقت کنید.
مراقب کلاهبرداران در پوشش تبلیغات فضای مجازی باشیم
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: با توجه به گسترش کسب و کارهای اینترنتی و لزوم انجام تبلیغات در فضای مجازی به منظور جلب مشتری، فروشندگان کسب و کارهای مجازی باید مراقب کلاهبرداران و شیادان سایبری باشند.
صاحبخبر -
∎
نظر شما