به گزارش راهبرد معاصر براساس گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، این افراد از برنامه ردیابی تناسب اندام «استراوا» (Strava) برای جاسوسی از اعضای ارتش رژیم صهیونیستی، ردیابی تحرکات آنها در پایگاههای مخفی در سراسر فلسطین اشغالی و مشاهده بالقوه آنها در حین سفر به سراسر جهان برای انجام سفرهای رسمی استفاده کردند.
استراوا یک سرویس خدماتی اینترنتی آمریکایی است که از خدمات آن برای انجام ورزشهای تناسب اندام از قبیل دویدن و دوچرخه سواری استفاده میشود.
گاردین گزارش داد با قرار دادن «بخشهای» جعلی در حال اجرا در داخل پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی، این عملیات میتوانست صفحات برنامه استراوای افرادی را که در پایگاهها ورزش میکردند را در دسترس دیگران قرار میداد؛ حتی صفحات افرادی که قویترین مقررات مربوط به حفظ حریم شخصی را در تجهیزاتشان اعمال کرده بودند.
این روزنامه انگلیسی در ادامه گزارش خود این نمونه را ذکر کرد: امکان ردیابی یک کاربر در یک پایگاه فوق سِری که تصور میشود با برنامه اتمی رژیم صهیونیستی ارتباط دارد، در سایر پایگاههای نظامی و یک کشور خارجی وجود داشت.
گفته میشود که شرکت اطلاعاتی «فیک ریپورتر» رژیم صهیونیستی توانست این موضوع را افشا کند و به شرکت آمریکایی استراوا این موضوع را انتقال دهد.
«آچیا شاتز» مدیرعامل استراوا به گاردین گفت: «ما به محض اطلاع از این رخنه امنیتی مطلع شدیم، با نیروهای امنیتی اسرائیل تماس گرفتیم. فیک روپورتر پس از دریافت مجوز از نیروهای امنیتی با استراوا تماس گرفت و آنها یک تیم ارشد برای رسیدگی به این موضوع تشکیل دادند».
گاردین در پایان اعلام کرد «برخی از این بارگزاریهای جعلی ممکن است برای اهداف تقلب در مسابقات دوستانه یا راهاندازی بخشی برای راهنمایی دیگران استفاده شده باشند، اما حداقل یک مجموعه به نظر میرسد هدف مخربتری داشته باشد. یک کاربر ناشناس که مکان آن «بوستون (ایالت) ماساچوست» بوده، مجموعهای از بخشهای جعلی را در تعدادی از مؤسسات نظامی در اسرائیل راهاندازی کرده بود، از جمله پایگاههای سازمانهای اطلاعاتی و پایگاههای بسیار امن که گمان میرود با برنامه هستهای آن مرتبط باشند».
از سال گذشته میلادی تاکنون حملات سایبری متعددی علیه زیرساختهای صهیونیستی صورت گرفته است. از جمله مهمترین آنها میتوان به هک وبسایتهای صهیونیستی «جروزالم پست» و «معاریو» در دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دی ۱۴۰۰ اشاره کرد. در پی حملات متعدد، رئیس اداره سایبری رژیم صهیونیستی تغییر کرد.
«عصای موسی» و «سایه سیاه» بارها اطلاعات حساس و نظامی رژیم صهیونیستی را هک و آنها را در دسترس عموم قرار داده اند. «عصای موسی» یک ماه بعد و در بهمن ۱۴۰۰ در بزرگترین حملات سایبری گسترده خود اطلاعات زیادی از رژیم اشغالگر صهیونیستی افشا کرد. به طوری که بسیاری از تحلیلگران و منابع خبری عبری زبان از این حمله به عنوان بزرگترین حمله سایبری به زیرساختهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نام بردند.
این گروه مجموعهای از اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی را که شامل فهرست اطلاعات شخصی صدها نظامی این رژیم از جمله اسامی، تحصیلات و موقعیت این سربازان بود را فاش کرد و در معرض دید همگان قرار داد./باشگاه خبرنگاران
∎
نظر شما