شناسهٔ خبر: 54258593 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

کولیوند: امدادرسانی را تا کشف آخرین فرد مفقودی در آوار متروپل ادامه می‌دهیم

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: کار امدادرسانی و آواربرداری در ساختمان متروپل را تا کشف آخرین فرد مفقود شده در زیر آوار ادامه می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا؛ پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر شب گذشته در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه سیمای خوزستان، از همکاری همه مردم و در تمام سطوح با امدادگران و نجاتگران تقدیر و تاکید کرد: عملیات آواربرداری و جست‌وجو و نجات در ساختمان مخروبه متروپل آبادان با تمام قوا و به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است. جانمان را وسط گذاشته‌ایم تا امدادرسانی‌ها با کیفیت مطلوب انجام شود.

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین گفت: مهم این است که تا آخرین لحظه و تا آخرین عزیزی که ادعا شود در زیر آوار مانده است کار را ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به برخی دشواری‌های عملیات آواربرداری در این مأموریت سخت از جمله ناپایداری سازه‌ها و تجمع‌ها، بیان کرد: در آواربرداری‌ها حتی وقتی به پیکرها می رسیم نهایت کرامت را لحاظ می‌کنیم.

انتهای پیام/