شناسهٔ خبر: 5417299 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مرور تحولات امروز عراق

بغداد– ایرنا- منابع خبری در استان صلاح الدین از پیشروی نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی (نیروی بسیج مردمی) در محورهای عملیات در این استان خبر دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، منابع امنیتی عراق گفتند که در درگیری های امروز (چهارشنبه) در منطقه پالایشگاه بیجی در شمال تکریت، دستکم 13 تن از نیروهای داعش به هلاکت رسیدند.

در ادامه عملیات پاکسازی استان های صلاح الدین و الانبار، نیروهای حرکت النجبا از الحشد الشعبی به همراه پلیس فدرال با نیروهای داعش در منطقه اللاین در شمال تکریت، درمنطقه عمومی بیجی و اطراف پالایشگاه این شهر درگیر شدند.

همچنین پیشروی نیروهای الحشد الشعبی در منطقه الخذیمی ادامه یافت و روستاها و نواحی این منطقه در شمال استان صلاح الدین در این عملیات آزاد شد.

گزارش دیگری نیز حاکی است که نیروهای الحشد الشعبی و امنیتی با یک حمله غافلگیرانه به داعش در غرب سامرا، خسارات و تلفات سنگینی به نیروهای این گروه تروریستی تکفیری وارد ساختند.



**داعشی ها مسوول امور مالی خود را کشتند

یک مقام کرد عراقی اعلام کرد که با تشدید اختلافات میان تروریست های داعش در موصل به ویژه اختلافات مالی، تروریست ها مسوول امور مالی این گروهک را به قتل رساندند.

به گزارش پایگاه خبری السومریه نیوز، سعید مموزینی مسوول اطلاع رسانی حزب دمکرات کردستان عراق گفت: عناصر داعش این فرد را که عبدالرحمن الازبکی نام داشت، به دلیل اختلافات مالی در مورد چگونگی توزیع اموال میان آنها، به قتل رساندند.



**هلاکت 150 تروریست داعش

جبار الموسوی از فرماندهان نیروهای مردمی در استان صلاح الدین عراق گفت: در جریان عملیات آزادسازی منطقه الفرحاتیه استان صلاح الدین، 150 تروریست داعشی به هلاکت رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری عراقی خبر نت، موسوی افزود: نیروهای ارتش همراه با نیروهای مردمی امروز (چهارشنبه) حدود 50 کیلومتر پیشروی کرده و کنترل بخش های زیادی از منطقه النباعی و مناطق نزدیک به الاسحاقی را در دست گرفته و در نهایت منطقه الفرحاتیه را آزاد کردند.



** انتقاد عراقی ها از انفعال آمریکا در عملیات ضد داعش

شخصیت ها و جریان های سیاسی عراق، به سرزنش آمریکایی ها به خاطر نقشی که در جنگ علیه داعش ایفا می کنند، به ویژه به خاطر سقوط موصل، ادامه دادند.

وهاب الطائی یک کارشناس نظامی، ائتلاف بین المللی را در جنگ علیه داعش ناکارآمد خواند و آمریکایی ها را متهم کرد که با بزرگ جلوه دادن داعش، یک جنگ روانی علیه نیروهای امنیتی و نیروهای مردمی (الحشد الشعبی) به راه انداخته اند.

احمد الشریفی یک کارشناس امنیتی دیگر در بغداد، ضمن انتقاد از برخوردهای آمریکایی ها در قبال مسایل امنیتی عراق و نقش بی تاثیر ائتلاف بین المللی در جنگ علیه داعش، گفت که عراقی ها نیازی به آمریکا و کمک این کشور ندارند.

جمیله العبیدی یک نماینده پارلمان عراق نیز طرح آمریکایی ها در خصوص مسلح کردن کردها و سنی ها خارج از کنترل دولت مرکزی، به عنوان دو کشور مستقل را گامی در جهت ایجاد اختلاف در صفوف عراقی ها توصیف کرد.

خاورم**9109**1010