شناسهٔ خبر: 54153385 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

کیهان: رسانه‌های بیگانه فتیله را پایین کشیدند

رسانه‌های بیگانه وابسته به امپراتوری دروغ، پس از چند روز دروغ گویی درباره وقوع آشوب و اغتشاش در شهرهای ایران، از رو رفتند.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، رونامه کیهان نوشت: شبکه‌ها و رسانه‌هایی مانند بی‌بی سی، صدای آمریکا، ایران اینترنشنال، منوتو، رادیو فردا، دویچه وله، در یک ماموریت هماهنگ، حتی پیش از آغاز طرح ساماندهی و عادلانه کردن یارانه‌ها، فضا ‌سازی سنگینی را با محوریت ایجاد التهاب، تحریک به هجوم به فروشگاه‌ها و ایجاد نا امنی و آشوب تدارک کردند و پس از اجرای طرح، به ایجاد التهاب از طریق انتشار اخبار جعلی شدت بخشیدند. آنها در این مسیر روی عملیات خشونت‌بار عناصر اجیر شده توسط برخی گروهک‌ها حساب کرده بودند و در یک هفته پس از اجرای طرح، شبانه‌روز ادعا می‌کردند ده‌ها شهر ایران درگیر اغتشاش و اعتراض است. اما یا تصویری از این ادعاها منتشر نمی‌کردند یا تصاویری تیره و تار و مبهم از معابر شلوغ و پرترافیک شهرها در ساعات شلوغ و پر رفت و آمد را به عنوان اعتراض و آشوب جا می‌زنند. جالب اینکه تا همین چهارشنبه و پنج شنبه گذشته هم این فریبکاری و تحمیق مخاطب ادامه داشت و حتی برخی از این رسانه‌ها برای تجمع و اغتشاش در روز پنج شنبه فراخوان داده بودند.

اما همین رسانه‌های زنجیره وابسته به ناتوی اطلاعاتی، بعد از سنگ روی یخ شدن و بی‌محلی ملت ایران، از دیروز ترجیح دادند بی‌سر و صدا، فتیله تمام بافته‌های یک هفته‌ای خود را پایین بکشند.
در همین حال شبکه دولتی انگلیس، در اعترافی ناخواسته تصریح کرد اسناد و تصاویر وزارت اطلاعات درباره نقش دو تبعه فرانسوی در تحریک رانندگان شرکت واحد به اعتصاب و تعطیلی جابه جایی مسافران، دقیق و مستند است. وبسایت بی‌بی سی در گزارشی تصریح کرد تصاویر و ویدئوهایی که درباره ملاقات اتباع بیگانه با برخی فعالان کارگری منتشر شده، «شنود و تصاویر مخفیانه وزارت اطلاعات» بوده که در صدا و سیما پخش شده است.

بی بی‌سی نوشت: «اعتراضات صنفی و سیاسی در ایران، با موج بازداشت کنشگران کارگری و فعالان چپ همراه شد و تلویزیون ایران، تصاویر دوربین‌های مداربسته و شنود صدای بازداشتی‌ها را منتشر کرد. در اولین قدم وزارت اطلاعات، صبح روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت خبر داد که دو اروپایی که سازمان‌دهنده آشوب و بی‌نظمی در ایران بوده‌اند را بازداشت کرده است. این دو نفر فرانسوی سسیل کولر، عضو فدراسیون آموزش و فرهنگ سندیکای نیروی کارگر فرانسه و همسرش جک پاریس بودند که بنابر گزارش تلویزیون ایران از «همان ابتدا» زیر «رصد و مراقبت» وزارت اطلاعات قرار داشتند. علاوه‌بر آن، این دو فرانسوی در ارتباط با چند عضو شناخته شده کانون صنفی معلمان معرفی می‌شوند، از جمله رسول بداقی، شعبان محمدی و مسعود نیکخواه. در ادامه از شماری از فعالان چپ و کارگری هم نام برده شدند، از جمله رضا شهابی، و همچنین آنیشا اسداللهی».

از سوی دیگر و در پی محقق نشدن سناریوی جریان رسانه‌ای معاند در بستر شبکه‌های اجتماعی،  بی‌بی‌سی فارسی، از پاک شدن برخی فیلم‌های مدعی «نا آرامی در ایران» در اینستاگرام انتقاد کرد. بی‌بی سی مدعی شده که شرکتی در شهر اِسِن آلمان ممکن است مسئول پاک شدن پست‌های مربوط باشد.

البته به نظر می‌رسد بی‌بی سی در اینجا هم نخواسته علت واقعی را منتشر کند و نگرانی گردانندگان اینستاگرام از بی‌اعتباری بیشتر این پیام رسان است.

نظر شما