به گزارش ایرنا، حسن محرابی روز چهارشنبه در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های غرب کشور در خرم آباد افزود: در سال 68 تنها 250 نشریه در کشور فعال بوده که این میزان اکنون به هفت هزار و 500 نشریه افزایش یافته است.
وی اظهار کرد: همچنین 400 پایگاه اطلاع رسانی و 60 تا 70 خبرگزاری نیز در کشور وجود دارد که این مهم ظرفیت مطلوبی در حوزه اطلاع رسانی محسوب می شود.
وی اظهار کرد: امروزه روند فعالیت های رسانه ای تغییر یافته و این اقدامات رسانه ای از حرفه به صنعتی فراگیر تبدیل شده است.
محرابی برگزاری جشنواره های متعدد در حوزه مطبوعات و خبرگزاری ها را عامل مهم رشد کمی و کیفی این رسانه ها دانست و گفت: باید از ظرفیتهای متعدد رسانه استفاده شود که در این راستا شوراهای صنفی و روزنامه نگاری فعال شده و باید تحلیل و تقویت شود.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت تقویت فعالیت مطبوعاتی در استانها و تمرکز زدایی در تهران، اقدام های مرتبط با رسانه ها از جمله یارانه و صدور کارت خبرنگاری الکترونیکی می شود.
وی انجام فعالیت های رسانه ای و برگزاری جشنواره های منطقه ای را از دیگر برنامه های در دست اقدام عنوان کرد و گفت: یارانه یک بخش حمایتی و بخش دیگر حمایت از رسانه ها سازماندهی و برنامه ریزی دقیق است که در این راستا آیین نامه یارانه برای سال جدید طراحی شده و پیشنهادات مختلف در این خصوص دریافت و بررسی خواهد شد.
محرابی همچنین رتبه بندی رسانه ها را ضروری دانست و اظهار کرد: این مهم به منظور استانداردسازی رسانه ها ، موضوع تخصیص یارانه، مباحث آموزشی و اعزام خبرنگاران به کنفرانس های خارج کشور آغاز شده است.
هشتمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های غرب کشور با 1500 اثر از 480 فعال رسانه ای پس از سه روز برگزاری در خرم آباد به کار خود پایان داد.
2077/7269/6060
حدود هشت هزار نشریه، پایگاه اطلاع رسانی و خبرگزاری در کشور فعال است
خرم آباد - ایرنا - مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هفت هزار و 970 نشریه، خبرگزاری و پایگاه اطلاع رسانی در کشور وجود دارد.
صاحبخبر -