شناسهٔ خبر: 54081122 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور خبر داد

ابتلا ۵ نفر به تب کریمه کنگو

اسدی، مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور از ابتلای ۵ نفر به بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، امین اسدی مشاور معاون وزیر با اشاره به ابتلای ۵ نفر به این بیماری گفت متاسفانه در این رابطه ۱ نفر فوت و ۱ نفر بیمار نیز به این بیماری مشکوک است.

وی گفت شرایط پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است.

تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است.

۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی.

۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام.

۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده.

۴- خودداری از کشتار دام در محلهای غیر مجاز.

۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی.

۶- نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد. (دمای یخچال)

۷- روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک).

۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته.

۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس میشود.

۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.